33 ST 733 plakalı siyah stickerli GP Kuruçeşmenin hemen yukarısında park halinde pazartesi günü görüldü. Yanında durup bakındım ama GP ci oralarda değildi sanırım.
07 BKS 42 siyah turuncu stickerlı gp beylikdüzü sokaklarında geziyordu
33 ST 733 plakalı siyah stickerli GP Kuruçeşmenin hemen yukarısında park halinde pazartesi günü görüldü. Yanında durup bakındım ama GP ci oralarda değildi sanırım.
evet sattım ben arabayı hatta o yüzden bu konuya da girmiyodum bi gireyim dedim aa bi baktım ne konuşuluyo
yalnız benim sattığım adamlar da satıyordu en son, benden sonraki 2. sahibi olabilir şu anki...
başkent üni.de kırmızı tek kapı gördüm b le başlıyodu plaka ama unuttumbide gordion un orda lacivert 06tn di galiba..fiesta olunca kimse korna çalmıyo
![]()
35 AL 0990 macsea Akif arkadaşımız saat 08:00 sıralarında Basmane ışıklarda beklerken önümden geçti. Sonra Yenişehir yolunda kendisini yakaladım![]()
01 JL 683 GP kimin acaba... arka camda sticker vardı, Adana e-5 üzerinde havaalanı kavşağından dönüş yaptı.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Ankara optimum civarında siyah 44 plakalı evo görülmüştür dün akşam...
Bu sabah saat 09:20 civarında İstanbul-Samsun D100 karayolunun Tosya kavşağında 34 plakalı orleans mavi GP görüldü...Bende kavşaktan yola çıkmak için hazırlanırken arkasından baktım stickeri gördüm ama plakayı okuyana kadar kaçtı...Çelik jant ve kararmış farları ile oldukça süratli gidiyordu...
Biraz önce subayevlerinde 06 red ... plakalı kırmızı punto görüldüsahibi kim bilen varmı ?
yarım saat önce inegöl de gri 16 j plakalı araba gördüm...peşinden yetişemediğim iççin davet edemedim![]()
hakan abinin eski puntoyu gördüm![]()
Hiç bravo gören yok anlaşılanZaten stickerde yok gören olsada selam vermez sanırsam..
BY Turbo SPORT 150 HP
Saolsun Stickerli Arkadaşlara Selam Veriyoruz Sellektör Korna Yapıyoruz Altımızdaki Bravo Diye Kimse İplemiyor Birde Cins Cins Bakanlar Var Hayret Yaaaaniiiii![]()
![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri