Aman erkandikakt et sakata gelme tigrayla falan tanımazlar..Sonra sana haydarı flan tanıtırlar :
![]()
Bu gün iki sefer 33 ABF 21 Plakalı koyu griydi sanırım rüzgarlığı güzel kendi ayrı güzel bir puntolu arkadaşımızı gördüm ( ilki merkez çarşıda diğeri de forum alışveriş merkezinin önünden geçerken ) yanından Tigracığımla geçtim bi korna falan çaldım da yanlış anlar düver müverfazla üstünde durmadım
Puntolanınca sellektörü yakacam ama gördğüm yerde söyliyim
![]()
Aman erkandikakt et sakata gelme tigrayla falan tanımazlar..Sonra sana haydarı flan tanıtırlar :
![]()
ehehehevlla kağan bey abicim
bi haydarda bende var aslın da
haydaaar haydaaaaar diye türkü söyleriz
gerçi sitemizdeki puntocu arkadaşlarımızın medeni insanlar olduğunu biildiğimden pek o durumlara geleceğini sanmıyorum aslında ammaaaaaa tüm mersinli puntotr sticker li arkadaşlar siyah opel tigra kullanan kişi benim ona göre yabancı görmeyin beni
![]()
dün 06 vd 021 plakalı egzotic kırmızı gördüm ankamall deçakallll ne işi varsa
![]()
14 şubatta 2. Köprü yolunda 34 de 6001 i gördüm kirmizi. Yanina gidip korkna yaptim ama anladimi bilmem
okadar çok punto görüyorum ki. ama üye olan yok. yada herkes benim gibi stecker bekliyor..![]()
kendi arabamıza yapıştıramadık , fazladan bahsediyorsun
hehe şaka yapıyorum bu hafta gelecekmiş. dediğin doğru aslında ama çıkarmaları bu ortama girerek isteyerek dialog kurarak elde edilmesi daha güzel olur sanırım. Ama selamlaşıp bu siteden bahsetmek iyi olur..
Bu hafta diil yarın geliyorYarın stickerler kartvizitler elinizde
![]()
Yok printer sizlere ömür(kesinlikle hp 5110 almayın ) başka birinin yazıcısından adresleri telefonları döktüm şimdi poşetlemeler bitti akşam üzeri kargo teslim yarın elinizde
![]()
Doğru söylüyorsunda ondada kartuş sorunu var diyorlar. Hemen bitiyor ve sonradan doldurmayıda kabul etmiyormuş ee yeniside makine fiyatına![]()
arkadaşlar konumuza geri dönelim
yoksa ben size dönücem
en kral kartuşu ve yazıcı makinasını hediye edicem )))))))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramızda para toplayıp Mehmet kardeşime en kralından bi yazıcı almayı öneriyorum![]()
Biraz önce bir üye gördüm ama plakasını almamışım
Ben bundan sonra tüm gördüğüm araçların plakalarını yazacam bakalım en çok kim görecek![]()
10 dk evvel stecker ve kartlar gelmiştir. artık yollarda benide göreceksinizilgilenen , emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri