dün sabah 34 BB 3487 beylikdüzü parlamenterler önünden geçerken gördüm
bugün gaziantep realde stickerlı bir gri grande punto gördüm. resmini cekmistim ama özel oldugundan dolayı paylasmak istemedimhoş sade bir araçtı
dün sabah 34 BB 3487 beylikdüzü parlamenterler önünden geçerken gördüm
Dün 18.01.2010 libya caddesinde esat dört yola doğru çıkarken sağ tarafta skydomeli 06 BA dolmuş hızlı oldugu için dewamını göremedim..Rent a car önünde park halindeydi..Gri bir puntoydu
Bu gün Antalya Uluçta 2M migros karşınında gri bir punto gördüm, Uncalı tarafına gidiyordu.
https://forum.grandepuntotr.com/memb...aranahadi.html
ya bu arkdaş
https://forum.grandepuntotr.com/members/ares.html
Yada bu arkadaş![]()
06 BY 7694 Gaziosmanpaşa Vedatdalokay cad. Altunbilekelr karşısında park halindeydi..Gri sis farlı neonlu bi araçtı..
Kaldırıma yamuk parkettiği için 3 sileceği havadaydı...![]()
İçine beyaz saçlı bir abimiz bindi önce küfredeküfrede sileceklerini indirdiSislerini açtı bastı gaza gitti
amanın serdar2362 serdar abimizmiş![]()
Konu KaGaN tarafından (20/01/2010 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
bu akşamüstü 41 FP 434 Plakalı stickerlı egzotik GP İzmit Belsa yakınlarında görüldü.
Hairdo dakiler benim hanımı tanır. Murat A blokta oturuyorum bende.
OOOO biraz daha konuşun akraba çıkacaksınız
Kagan bundan sonra serdar abinin aracına göz kulan olacaksın haberin ola![]()
Tabi abi akşam 18:30 dan sonra dükkandayım gördüğümde başında nöbet tutar olurumİndiricektim sileceklerinide oanda gelir görür beni napıosun falan filan der arabaya bişi olmuş olur benden bilinir falan.Oyuzden yapamdım bişi gelince indirir nasılsa diye dokunamdım hiç.Ama serdar abide bi çıkmışkı kaldırıma 3 arabalık yer kaplamıştı valla
![]()
O kadında simetri hastalığı var galiba garaj içinde de yan duran, az önde yada arkada duran arabaların da sileceklerini kaldırıyor. 2 dk bıraktım hemen beni görmüş hanımefendi.
geçen pazar 07 BYK 38 yanlış hatırlamıyorsam Eskişehir de gördüm sticker vardı lambalarda arkasında durdum sellektör yaptım ama fark etmedi sanırım
06 BA 8276 kumrular caddesinde park halindeydi![]()
dün umut u gördüm jagar 7 de bp nin ordan çıkıyodu..bizde muratla geçiyoduk ordan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri