Çeşmede cumartesi günü Barbunaki nickli yada aracının arkasında yazıyodu..
C.tesi ksk devlet hast karşısında plakayı goremedım....
Çeşmede cumartesi günü Barbunaki nickli yada aracının arkasında yazıyodu..
C.tesi ksk devlet hast karşısında plakayı goremedım....
I ' m c a p u l i n g . . .
16 CLN 23 Çekirge sanırım orası...Dağ yolunun başında sağdaki cafe Saklıbahçeydi adı galiba...Geçen hafta sonu aynı cafedeydik kız arkadaşımın stickerlı mavi puntosuyla arkanıza park etmişiz...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
06rma49 siyah bi gp çankaya tarafında park halindeydi.bağlar caddesinin bi üst paralel sokağında
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
8 Kasım akşamı Afyon Özdilek Alışveriş Merkezi otoparkında gri renkte 34 plaka beyaz stickerli puntoyu görmüş bulunmaktayım.Sahibine bi çay ikram etmek isterdim![]()
Akşam 21:00 anadolu caddesi karşıyaka mevkiii sogukkuyu cıvarı masmavi gp kımdı uleynnnnn
I ' m c a p u l i n g . . .
35 Y x Siyah GP Alsancaktan balçovaya kadar beraber gittiklogo stikerlıydı.. korna caldmda bi tepki vermedi kendisi.
Repair
sanada hep tepki vermeyenler denk geliyor şansa bak
bende geçen bir tane gördüm stickerin www. ve .com olan kısımlarını sökmüş
resmen stickeri süs olarak dizayn etmiş adam![]()
benı de goremıonuz araba kapıda yatıor![]()
Captaİn Jack Sparrow
Sabah Tolgayı gördüm 8 kornadan sonra farketti =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Az önce Serkan kardeşimle şaşmazda karşılaştık ayak üstü 2 dk muhabbet ettik![]()
06 az 3415 bu sabah 8:20 civarı aşti bulvarının anadolu bulvarı dönüşünde
06 yn 553 yanlış hatırlamıyorsam çankaya üniversitesi içinde park halinde gördüm
aynen kardeşim özlemişim ben de.Daha uzun goruselım ama açmayalım arayı.Akşam aracı almana gelmeni de beklerdim ama malum okul![]()
bugün kırmızı dizel bi punto geçti emek4 ten eskişehir yoluna gidereken kendi kendine tribe girdi yanımda boş boş bastı kendini tatmin etti gitti..yanımda kız arkadaşım vardı..eğer siteye üyeyse ve canı çok sıkmak istiyosa bi gece haber versin bi eğlendirelim onu..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri