34 dv 5600 bugün pendik merkezde yanına park ettim
kırmızı çelik jantlı siyah camlı krom aksesuarlı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
dün çiçekliköy bp de bu grandepuntoyu gördüm lpg alıyodu sticker da vardı ama sahibini göremedim görseydim slm vericektik![]()
35 hnn 45 www.grandepuntotr.com gibi bir sticker vardı birde bizim stickerin bir kısmı wardı![]()
şemikler beşkardeş marketin önünde Çelik'in yanındaki ve karşısındaki market
Bugun bende ilk defa stickerli bi uye gordum korna calarak selam verdim aksam 20.30 civari mecidiyekoyde)
Grandepunto üyelerine gps taktiralim iPhone ve blackberyden takip ederizben kimseyi görmüyorum valla günde emaz 20 tane gp görüyorum 1 tanesi bile üyemiz degil :s
365 avm nin otoparkında 06 BB plakali Orleans Mavi ve stickerli bir gp duruyordu.. 3-4 saat dolaştım içerde çıkarken hala oradaydı.. belkide orada çalışan bir arkadaşımızın olabilir..
BY Turbo SPORT 150 HP
gaziantep güvenevler mah osmanlı park mevkiide 06 BS ... beyaz stickerlı bir punto yatıyor kimin acaba 5 6 defadır görüyorum aynı yerde.
pazar günü bostancı mc orda yanlış hatırlamıyorsam 34 VAP 46 lacivert GP
Hergun 100 km yapiyor arabam, kimseyi gormuyorum, bizi de goren yok, cikarcam artik stikeri![]()
16 gp 360 durukentte görüldü![]()
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bugün gop serviste baktım bir gpnin arkasında forumun stickerı var, gittim yanına tanıştık, ben de evomu götürmüştüm. biraz muhabbet ettik, öğretmenmiş kendisio da buraya yazar herhalde yakında.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri