Gokay ne mağazası bu :)
Printable View
Gokay ne mağazası bu :)
Market ;)
arkadaslar dun 34 ft 4974 plakalı aracı sultangazide evinim orada gordum o arkadas kimse saygılar
Kunt abiyi gordum ama gayet planliydi ;)
beylikdüzünde sınavdan çıkışta bravo_sercanla karşılaştık biraz konuştuk sonra sen yoluma ben yoluma :D
-forum bornovada titanyum gri 35 ea... titanyum gri active
-özkanlarda siyah GP park halınde
Bende kendimi gördüm..:-)Dün gelen stıckerı yapıştırdık hadi hayırlı uğurlu olsun..:-)
https://img371.yukle.tc/thumbs/308017042011023.jpg
Dün saat 11 ile 12:30 arası İstanbul-Düzce arasında otobanda 3 siyah,1 beyaz,1 kırmızı ve 1 gri GP,1 Bravo ve 2 Evo görüldü.Ayrıca Düzce'de Gri bir Gp ve Ereğlide Skydomlu muhteşem bir ticari Evo gördüm.
Aralarında burdan kimse varmıdır acaba :)
gürcan abinin titanyuum grisi narlıderede park halinde
bahçelievler yaylada sanki wepster güray abiyi gördüm :)
Mert olum senden kurtulus yokmu ;)
Bende capada ara sokaklarda 79 plakali beyaz kirmizi seritli gp gordum sticker varmi goremedim ;)
yok yahu yanlış anladınız onur abiyi severim aram iyidir ama ortadan kayboldu demekki arabayı satmış artık gözükmüyor o yüzden yoksa başka sebebi yok yani hayırlısı olsun
valla oralarda takıldım sonra yaylada bir yere gittim çoğu kişiyi gördüm ama şuan aklımda değil :)
abi yanımdan geçtin köşede nizip et varya eski şalvarlı onun oradan girdin bende ışıklardaydım esas sen beni görmedin ayıp sana :D:D
Bugün 08:05 'de 34 ZN ... plakalı gri GP'yi gördüm İzmir İnciraltı, Narlıdere arka yolundan geliyordu..