bende cumartesi akşamı wepsterı gördüm hatta o beni görmeye geldi mesutun oraya :)
Printable View
bende cumartesi akşamı wepsterı gördüm hatta o beni görmeye geldi mesutun oraya :)
35 mnt 32 di sanırım ksk sahilde dükkanın önünde duruyordu tek kapı gri gp
06 ev ... beyaz paliolu arkadaşımızla bayındır hastanesinin önünde selamlaştık :)
bugün arabayı park ederken minibüs içinden evoo diye bağıran arkadaş forumdan mı ? :)
gene aynı mekanda wepster..
yok bugün kepçe ve kamyondan başka araç görmedim...
hakan abinin puntosunu gördüm sticker falan sökülmüş araba aynı şekil devam ediyo :)
+ 35 as ile devam eden siyah punto gördüm 9 eylül üniversitesi tarafında
ankara sincan- bilkent ve cyber park-eskişehir yolu çay yolu buralarda gezindim durdum iş icabı bir sürü gp rastladım plakasını alabildiklerim bunlar içinizde varmı arkladaşlar bu plakaların sahipleri :) 06 HYU 85--06 ABU 48--06 BA 6788-- 06 AT 6505--06 AE 5727-- 06 EUY 19
Arkadaşlar hepinizden ricam punto kardeşliğini hat safhaya çıkarmanız bir punto gördüğünüzde selektör yapın -dörtlü yakın --kor naya basın --el sallayın --kafa sallayın farkımızı gösterin herkese formumuzdan olmayan arkadaşlarda bir şekilde alışacaktır bizleri göre göre selamlaşmayı saygılar
Mert banada goster kendini
:) serkan geldim cyber parka ama seni görmeye çıkamadım aslını istersen 3. kattaki hangi firma olduğunu hatırlayamadım ben girişteki gdy piksel yazılıma geliyorum senin aracı göremedim çıkışta :)) firma adını tlf verde gelince görüşelim 15 gün sonra oradayım yine :)
1 haftadır iş için ankaradaydım ve trafiğine alışamadım sadece park halindeki ve yavaş hareket eden birkaç aracın plakasını alabildim.
8 Nisan Cumartesi : Afyon Kolaylı tesisleri 31 KF 848 Lacivert GP
9 Nisan Pazar : Ankara Kızılay - 06 HZG 13 Gri GP, 06 BZ 7546 Kırmızı GP, 06 DG 3639 Gri GP
11 Nisan Salı 24:00: Ankara Demetevler Merkez Lokantası civarı 06 DD 0620 Beyaz GP, 06 ET 6267 PEvo
16 LBY 08 Kırmızı evo Bursa otoshow fuar otoparkında görüldü... Gp sticker vardı
Mersin Üni. Çiftlikköy Kampüsü 35pu061 stickerli aracı gördüm