tek kapı kırmızı demi?
Printable View
tek kapı kırmızı demi?
tek kapı olmasıda önemli :D sinir yapma bana, çarşamba geliyorsun inşallah?
Dün 21:00 civarında büyük bir arka spoiler'ı olan 06 BH plakalı bi üyemizi Bahçeli 7'de gördüm :)
hepinizi bekliyorum aslanlar :)
wuahhh aykut duydun zilin sesini :)
ben ordayımm :D
Eklenti 22866
21 Ekim Pazar günü Antares Avm deki düğün salonu önünde süslenmiş stickerli mavi bir GP görüldü. Mutluluklar..
.
Bugün akşam saat:19.00 sularında antares üst göbekte(akyurt marketin orası) beyaz yanlar abarth sticker'li 06 lev 07 gibi hatırladığım gp görüldü
Öğlen Bauhaus otoparkında 06 GP plakalı puntoyu gördük, daha doğrusu ben görmedim kız arkadaşım gördü "Bak bak sizin tayfadan bu da" diye bana gösterdi :D
Dün Öğle saatlerinde küçükçekmeceden avcılar yönüne geçerken stickerlı ve bagaj kapağının solunda büyükçe abarth logosu olan gri bir gp gördüm acelem vardı geçerken korna yaptım ama arkadaş duydu mu bilmem :)
Dün önce 2 kez Erdi yi gördüm sonra Orhan dükkana geldi onu gördüm akşamda Mehmet abinin eski aracı gördüm bizim evin karşısında otoparkta duruyordu.Bugün de tekrar Mehmet abinin eski aracını dükkanın önünde benim aracı incelerken gördüm:) yanlız abi arabanın anasını ağlatmışlar haberin olsun... :)
2-3gun once Aytug abiyi maltepe taraa, dunde Kaan'i goztepede gordum daha dogrusu Kaan beni gordu:)