Sabahları işe gelirken 7:30 ile 8:00 arasında ki saatlerde konya yolunda stickerli bir punto görüyorum bazen. Plakasından pek emin değilim ama 57 AV idi sanırım..
Printable View
Sabahları işe gelirken 7:30 ile 8:00 arasında ki saatlerde konya yolunda stickerli bir punto görüyorum bazen. Plakasından pek emin değilim ama 57 AV idi sanırım..
@StrawBeeRy de beni görmüş sanırım çatalca da ben farkında değilim tabi hiçbişeyin :)
bu akşam engin kardeşimle (engin_t) cepa arkasında karşılaştık, camdan kelam ettik :)
34jyb70 az önce park halinde görüldü önünden geçtim Şirinevler de
Ufak bir işim var dönüşte uğrayacağım bir merhaba demek için.
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
JYB 70 Soner abinin araba :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n..._1735573_n.jpg
kuyumcuda çalışıyor bildiğim kadarıyla :)
06 YGC plakalı gri GP'yu akşam üzeri Çankaya üni.yolunda gördüm. Yolun sonundaki ışıklara ve sonrasında kavşağa kadar peş peşe gittik, bende babamın doblosu vardı. :D
Emre Genç aracın gene görüldü demirkapı durağında ama direksiyonu sola çevirmişsin
Dün üsküdarda gördüm :) arabanın maşallahı vardı valla
9371 plakalı kırmızı evo, emek 8'de gördüm akşam 6 civarı
bi de bizi görün be birader 3 haftadır istanbuldayım işe araçla gidip geliyorum gören çıkmadı daha :)
Heee sen o işe araçla gidip gelen adam değilmisin yaa ben seni gördüm aracınla işe gidiyodun :D
35AJ7465 kimindir? Komşu çıkacağız kendisiyle.
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
Bugün Keçiören çift asfalt'da Emre Genç görüldü sabah 07.05 civarında.Öğle aralarda gezme saklanma birdaha:)