ahh bide multiair kadar yürüse :) teşekkür ederim
Printable View
tabi abi bakıyorum hemen..
birkanım ne arıyosunuz ya:)
bi önceki sayfada siyah punto varya onun satılık ilanını gördümde dün onu arıyoruz :)
dün öğleden sonra 16.00 civarlarından eryaman göksu çıkışında 06 eu plakalı kırmızı dört kapalı üyemizle selamlaştık :)
Dün kozyatagında can kardesımı gordum masallah arac canavar olmus Allah kaza bela vermesın
06 bb 0118 plakalı forum stickerlı egzotik kırmızı gp aynı gün içinde üç kez görüldü:wacko000: şöför bayan olunca selam veremedim büyük ihtimal önceki sahibi forumdandı...
edit:şimdi buldum foruma üyeymiş https://forum.grandepuntotr.com/members/atombak.html ama pek aktif değil yoksa kesin bilirdim...:)
dün akşam kozyatağında ankara yönünde durakta 34 DM 98** siyah punto, sticker'lı.
bu sabah ümraniye carrefour önünde 34 ** 7832 mavi punto, sticker'lı.
vallaha puntocu arkadaşları goruyoruz hatta selam verıyoruz ama forum uyesımı degılmı bılmıyorum stıcer olmadıgı ıcın cogunlugunda
Bu sabah işe gelirken Girne caddesi üzerinde Yunuslra giderken sağda belirsiz aralıklarla 6 adet punto görüldü.
Plakalarla uğraştırmayın beni dökülün hemen :)
bende görüyorumda etiketi yok oyuzden bilmiyorum beyaz ve kırmızısı çok herhalde hep orenkleri görüyorumda:)
bende bizim ofisin orada görüyorum park ediyor arkadas buraya ama hic konusamadık kırmızı punto şişlide kazım orbay caddesi üzerinde veya yakınlarında :)
ikitellide okul çıkışı 34 plaka kırmızı bir araç...