ne güzel herkes görmüş forumdan birilerini..Bursa'da çok fzla gp var ama neredeyse hiç sticker lı görmedim :(
Printable View
ne güzel herkes görmüş forumdan birilerini..Bursa'da çok fzla gp var ama neredeyse hiç sticker lı görmedim :(
Bir dunya stickerli var bursada, disari cikmiyor olmayasin :)
hayır kesinlikle görmüyorum.. bursa küçük zaten merkez yerlerde yok.. bizimilçede yok.. bugün nerdeyse 30 tane punto gördüm hiç birinde sticker yok.. bence bursada yok yada onlar çıkmıyor evden :)
yılbaşında yaptığımız buluşmada ben 10 adetten fazla stıckerlı görmüştüm
ama çoğunluğunda olmadığı doğru
bursanın punto potansiyeli bir hayli yüksek biraz önem verip stıcker dağıtılabilirsek
eminim sizde göreceksinizdir
akşam 10 gibi kanatlı alışveriş merkezi önünde moosty... selamlar...
Cilen bursa gorevini sana veriyorum il sorumlusu sensin tum puntoculari stickerli yapacaksin ok . Yanliz bu sefer sana aras kargo ile gondermeyecegim :D
Her hangi bir sorun varmi varsa adminimize ulas ;) bana hizli haber gelir ondan ..
evet diğer sehirlerle kıyaslayınca çok ama çok fazla.. sticker la gelen kartlardan, gördüğüm park halindeki puntolara bırakmaya basladım. inşallah artış olur.
peki tamam.. :) o zaman kartlarım bitince yine isterim.. çoğunlukla seyir halindeler ama olsun önlerini keseriz:)
Aman dikkat et benim olaya donmesin onlerini kesecem diye :D
Bahcelide bir kizin onunu kestigimde kiza karti uzatim kiz beni yanlis anladi tum bahceliye rezil etmisti :D
:) yok yaa yanlış anlamazlar heralde :) forumu takip eden bursalılar vardır heralde üye olsunlar! yada ben profilde görülen plakalı araçla önlerini kesersem şaşırmak yok.. :)
şaka bi yana.. gercekten çook fazla punto var. arkadan aracı görüyorum sticker yok.. bi ihtimal önde olabilir diye bakıyorum,yine yok.:( bende burda su plakalı üyeyi gördüm demek istiyorum ama bakalım ne zaman:)
bu gece 00.30 civarında beylerbeyinde park halinde
kırmızı, sanırım 34 DR 70.. plakalı, stickerli GP gördüm.
Sticker marşpiyel e yapıştırılmıştı.
femoli geçen çarşambaydı sanırım tandoğan civarında arabanı gördüm yanından geçerken korna çaldım ama baktım başkası kullanıyordu. abi de kıllandı sanırım ama yapcak bişi yok artık.
kızın önünü kestim derken? :D
camdan beline kadar uzanıp, pis pis gülerek kıza kart uzatırsan rezil eder tabi :D
görmek isteyen görür bence
bede bu sabah kırmızı gp gördüm stikırlı ama plakasını alamdım ben par halindeydim oönümden geçti gitti demirtaş organize sanayi bölgesinde
abi buna geçmişte yaşanan bazı olaylar sebep oldu neyse onlar önemli değil biz önümüze bakalım bundan sonra bazı şeyler değişecek ama bu araçlara karvizit bırakmakla olmuyor gidip oturup konuşmak anlatmak lazım bazı şeyleri
stikırlı araç görmekte veya ostikırı cama yapıştırmakla bu işler bitmiyor bazı şeyler yapmak lazım en azından sorumluluğunu bilmek lazım
dediğim gibi bursa grubu yeniden canlanacak yeniden güzel işlere imza atacak
Bursalı arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim en başta servis konusunda stikırlı bir araç servise gittiğinde %30 varan indirimlerden yararlana bilir
ama bunlar zamanla olucak tabii
Yook swn karistirdin galiba ben arabami kimseye vermemki :)
sendemi brutus :D eskiden konu acmistim gali bulsamda olusam
Ya bu oyle boylw bir olay degildi tamamen dumur komediydi :D dusun yani ben ve kiz taraan dumurluk hic akla gelmeyecek bisi :D
06 AN 4317 plakalı üyeyi sürekli kütahya hava er egitim tugayının içinde görüyorum.
Tanıyan varmı ?
Tamamdir bursa yonetimi cilen hanim pazartesinden itibaren goreviniz basliyor hayirli olsun :) tum bursayi gptr li yapacaksiniz sticker ve kartvizitleriniz yolda ;)