Kızlarpınarı caddesinde 06 DG 1579 plakalı Ömer arkadaşımızı gördümancak benim kendi aracım değildi o yüsden Ömer beni görmemiştir
![]()
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
35 KTS 45 dün demirköprü altgeçidin orda görür gibi oldum sanki doğru mu gördüm ?ksk taşındık artık devamlı gorürüm büyük ihtimal.
34 EN idi sanirim granit gri ledli far ve stoplu punto ile yeditepe uni yolunda selamlastik.. Yalniz sticker sol altta zor farkediliyor
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
34 GT 3613 plakalı bir adet sticker'lı Punto Evo(arka camında kocaman bir kuş pisliği mevcut,bu yüzden yıkatması tavsiye olunur) Plaza Oto Park'ta görüldü...Bi de işyeri hangi plaza'da onu da söylerse olmadı yemek arasıdır kahve arasıdır bir şey kovalanır
![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
07aal45 özdilek avmde görüldü...
herşeyden önce hoşgeldiniz hayırlısıyla güle güle oturunevet doğru görmüşsün mehmet kardeşim sık kullandığım bir yol umarım sürekli karşılaşırız selamlaşırız. o gün bir sabah birde akşam gidip geldim ordan hangisini gördün acaba. ben seni göremedim sen nerelerdeydin o sırada. aslında sabah bostanlı tarafına giderken altgeçite girmeden plakasını göremedim ama bir evoya selektör yapmıştım acaba diyorum şimdi. bu arada karşıyaka da baya bir sayımız arttı mini buluşmaların zamanı geldi diye düşünüyorum
![]()
dün 07 boz 49, 07 ehy 22 ve 07 ehs 11 ile antalya turu...
BOZ 49
al benden de o kadar park halindeyse plakasını göreyim sticker var mı diye yavaşlıyorum, hareket halinde görürsem hızlanıyorum yetişmek içinhatta eşim bile bazen şu kadar gp gördüm şu kadar şu renkte evo gördüm ne kadar çok var diyor
ufaklık ise rengine göre kırmızı puntiş siyah puntiş beyaz puntiş, bazende punto karrrdeşliğiii diyor
sadece bizdemi böyle bu durum derken içim rahatladı
![]()
Bugün saat 15:00 sıralarında 35 EMC 15 plakalı granit gri aracı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinin karşısında yol kenarında gördüm. Her ne kadar üzerinde fazlasıyla gezinen kedinin çamurlu pati izleri olsa da oldukça güzel görünüyordu![]()
bugün Kartal Kırmak oto servisinde coşkun ve Emre (bvulgari) abilerimle karşılaştık ikimizinde kronik sorunları vardı her zamanki gibi.. muhabbetimiz koyuydu kahvelerde öyle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri