23 plakalı olup bugün hatayda olan kimdi![]()
Puntolojik
karşıyakada çarşıya giderken fuar tarafına dönmeden önce sağda bi gri punto gördüm turuncu stickerlı plaka alamadım35 v li birşeydi sanırım sonuda 335 mi 355 mi neydi
![]()
ankara keçiören kızlar pınarı caddesi stadın oralarda kileri geçince kırmızı renk stickerlı gp
06 BA 3781 di sanırım![]()
26 TL ... Bursa Ataevlerde arkana park ettim bugün.![]()
20 25 tane gördüm bugun forum İstanbuldaplakalarını alamadım
Harika![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
20 araç gördüm bugün...![]()
plakasını hatırlamıyorum ama kardeşimle 5 dk muhabbet ettik stickeri görünce mahmutbey de 212 alışveriş mağazasında hatta otoparkta yer yoktu o çıktı ben girdim bana yerini verdi işte grandepuntotr dayanışması göstermiş olduk forumun yararlarından birtanesi daha![]()
16 zv 007 istanbul yolunda görüldü![]()
Işıklarda durmasaydınız yakalayamazdın zaten leonu
I ' m c a p u l i n g . . .
17:30 civarında bahçelievlerde ferikçi..... selamlar...
Bugun aksam 6 gibi Ankara cevre yolundan Etlik Ayvalı yonune dogru stickerli ve mavi renkli skydomelu GP gordum. Kimindir?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri