saat 13:00 sularında çankayada arka tamponun sağına sticker yapıştırmış gri bir evo gördüm plakayı alamadım kimdir kendisi ? :D rüzgarlıkları güzel durmuştu
Printable View
saat 13:00 sularında çankayada arka tamponun sağına sticker yapıştırmış gri bir evo gördüm plakayı alamadım kimdir kendisi ? :D rüzgarlıkları güzel durmuştu
oh oh bugün bereketli geçti :D
atakent te kırmızı kafeye gelmeden önce yol üzerinde parkedilmiş 35 AL 0864 kırmızı gp. sticker turuncu renk gibi geldi sanki :)
carrefour a parkettim ön giriş kapısına ilerlerken birde baktım 35 MRA 71 orleans mavi gp. dayanamadım gittim arabayı geldim arkasına parkettim :D
hakan abinin bravoyu görmüşüm emin olamadım şimdi fotoğraflara bakıp emin oldum :) . o kadarda arkamı dönüp baktım hakan abi beni farketmedin mi :( :)
Dün saat 14:00 civarında Dikmen yokusunda 06 DB sonunu göremediğim İtalyan stickerli gri evo görülmüştür :)
16 JSY 87 ydi yanlış hatırlamıyorsam
gri punto sticker lı bu akşam carrefour otoparkında görüldü
bugün yenibosna kulelide 34EA9179 SİYAH PUNTO görülmüştür. arkadaşla biraz sohbet ettim. forumdan haberi yoktu. üye olmasını söyledim.
Hergün 34 GL 0683 Siyah stickerlı gp ile karşılaşıyoruz sanırım aynı şirkette çalışıyoruz bir türlü sahibini yakalayamadım :)
bugun uckuyular balcova arasinda oto yikamacida aracim yikanirken, LeoN48 () gecti,
arabayi gordu korna caldi ama ben uzaktaydim..
el salladigimi gorup gormedigini bilmiyorum :)
az önce Beylikdüzü sokaklarında FTC Serkan abiyi gördüm :)
Bugünde beni kimse görmediyse bir daha da görmez heralde
Ömer ankarada gezmediğim yer yok ki :) Necatibeyden tut tandoğana, Kızılaydan tut beşevlere sıhhiyeden tut konyayoluna, Oran sitesinden tut gölbaşına:D Her yerdeyim yahuu daha ne yapayım :)
Bazı arkadaşlara selam veriyorum kornaya basıyorum kimse tınlamıyor :) Sanırım araç bravo diye böyle oluyor.
Ankaradaki forumdaşlarım arkasında plaka olmayan beyaz bir bravo görürlerse bilinki o benim. :) Malum bravoya özel sticker yok bundan sonra böyle :D
Ben olabilirim o radyoyla uğraşıyorsam fark etmemiş olabilirim. Konya Yolunda baya gezdim. Son günlerde Kızılay, Bahçeli, Tunalı, Emek, Konya Yolu, İnönü Bulvarı heryerde anlamsız anlamsız dolaşıyorum :D Her gördüğüm Punto'nun, Bravo'nun dibine yanaşıyorum sticker var mı diye :)
Bu arada Ankara da her tarafta Punto kaynıyor artık.
coşkun abinin honda dün yine küçükyalı sahilde yatıyordu gpd :) diğer araçlardanda biraz önde parkedilmiş :)