Zeytinburnu - Sümer de arabamı koyduğum otoparkı, gri renk 34 fk 2137 plakalı evo ile paylaşıyorum. Sahibi forumdanmıdır acaba ?
Tanışmak isterim evodaşımla. :)
Printable View
Zeytinburnu - Sümer de arabamı koyduğum otoparkı, gri renk 34 fk 2137 plakalı evo ile paylaşıyorum. Sahibi forumdanmıdır acaba ?
Tanışmak isterim evodaşımla. :)
34 CMC 89 guzel makinee :)) simdi karsidan gecti halkalidaa
34 ARJ 16 kırmızı gp taksimde park halinde görülmüstur.. slm verecktim ama kimse yoktu içinde:)
2 hafta önce 54 yl 585
geçen hafta da 16 bg 688 i gördüm:)
Beni kimse görmüyor o yüzden bende gördüklerimi yazmıyorum artık :))
görsemde görmezden gelecem :))
bugün izmir yüksek teknoloji enstitüsü kampüsünde kırmızı bi grande punto gördüm,stickerı vardı. Acelem vardı plakaya tam bakamadım ama merak ettim dogrusu duyuyosan bi beni ses ver :)
kampüsümden bi tane forum üyesi çıkmasına çok sevindim.
araç çok iyi bu arada,geçen sene falan hep görürdüm ama arabayı yeni alıp siteyi yeni takip etmeye başlayınca stickerı kesmek yeni nasip oldu :D
abla ciddi misin ya? :)
3.sınıf elektronik öğrencisiyim okulda,hocamızın oldugu yer fen fakültesi ve ben sadece 1.sınıfta gidiyordum o tarafa ders almaya yani aracı önceki senelerdede görüyordum ama stickerı yeni farkettim arkasında :D
çok mutlu oldum :) branşı nedir acaba?
35 v 4834 kırmızı grande yeşildere yoluna girmeden basmane tarafına döndüğünüzde viyadüğün sağ tarafında ki otoparkta dinlenirken görüldü :rolleyes:
td 188 beyaz skydomelı abarth logolu gp... şair fuzuli caddesi donas önünde görüldü... yeni herhalde..
Efsanevi araç 45 RU'yu Çeşme Alaçatı'da Port Alaçatı'ya giderken sağda park halinde gördüm. Modifiyelerinde bir değişiklik yok. İtalyan renkli forum stcikeride halen üzerinde. Tek bir fark var araçta. Hiç bu kadar tozlu ve kirli görmemiştim. :D :D
Durup fotosunu çekecektim ancak yol yapımı sebebiyle ortası bölünmüş bir gidiş bir geliş 2 şeritli bir yoldu. Arkadan gelen araç olduğu için duramadım. :) :)
35TS374 gri grandeyi Ankara da İzmir Caddesi girişinde gördüm. Acelem olmasa tanışmaya gidecektimde nasip değilmiş
migrosta açık balkonda otururken 20:50 ya da 19:50 sularında beyaz bi punto gördüm stickerli kim olduğunu bilemedim :D
bu sabah saat 9 da 34 JYB 70 plakalı stickerlı , (abarth logoluydu galiba tam göremedim) beyaz grande puntoyu bahçelievlerde gördüm. mahmutbey tarafına gidiyodu :)
Sabah 8.30 sıralarında 06 KZL 31 necatibey caddesinde görüldü :)
Engin paso geziyon, benim plakaları yaptırmıyorsun...