Bu sabah Eskişehir Eskibağlar Kırımlıer sokakta park halinde 25TF436 gri punto gördüm, ön panjuru sökülmüştü. Eğer orada oturuyorsa arkadaşla evlerimiz çok yakın :)
Printable View
Bu sabah Eskişehir Eskibağlar Kırımlıer sokakta park halinde 25TF436 gri punto gördüm, ön panjuru sökülmüştü. Eğer orada oturuyorsa arkadaşla evlerimiz çok yakın :)
serkanküçük bilkentten aşağı sallamış geliyordu, linea ile kornaya bastım ama farkettimi bilinmez.
İki tane gördüm ama yolda diilll :D Türker Bey(turker) ve Ertuğ Bey'in (puntoturbom) araçları bizdeydi bugün :)
bende gordum 16 L 0720 calıskenel otomotıvın onunde duruyodu Gulay hanımın arabası :)
bugün okadarçok gp gördümki gözüm sticker aradı ama hiçbirinde yoktu
dün balçovada aksam saatlerı 35 fv...yada fl titanyum grı
şemiklerde kırmızı gördüm ama plaka neydi ki 35 ea mıydı öyle bişidi valla :D
serkanın arabasını gördüm park halinde cyberplazanın önünde :) acilen jant en kötü kapak lazım benden söylemesi :D
salihli'de 11 plakalı bir üye gördüm, mavi renk ... :)
32 K plakalı stckerli bi üye grdm oda ısp. hiç üye yk o yzdn artk grmiym dedi nicki de bay memurmuş:D
06 DD ... KEÇİÖRENDE saat 14 .15 DE GÖRDÜM.
stickerı sağ alt tarafta bulunan cam filmli nikelajlı beyaz gp gördüm peşinden selektör yaptım gittim ama farketmedi beni :(
Dün ykm nin arkasındakı katlı otoparkta stickerli bi,r gp benım arabanın yanında park halındeydı..Öüzrlü plaka
34 S.F 30 istanbul bağcılar da görüldü
Bugun gazi mahallesinde 06 BA 3176 plakalı uyemizi saat 16 civarlarında yakaladım. bi tane ara sokakta duruyodu.