bugün 7. caddede pamperonun önünde siyah bb plaka 3 kapı punto vardı stickerlı..bide akşam seğmenlerde 2 punto duruyodu göremedim çok..
Printable View
bugün 7. caddede pamperonun önünde siyah bb plaka 3 kapı punto vardı stickerlı..bide akşam seğmenlerde 2 punto duruyodu göremedim çok..
01jl new orelans çeşme merkezde
35 az 8728 olması lazım siyah punto,turuncu stickerlı :)
natoya doğru gidiyordu
öğlen saatlarinde ocean_1919 un GP si sitenin garajında yatış halindeydi :)
ne zaman dönüyorsun Emre cumartesi bulaşacağız müsaitsen gel..
olabilir Eser, P.tesi'ye kadar Eskişehirde'yim. Haberdar edin beni de..
tamam haberdar ederiz ... özel mesaj atarım...
bugun kütahyada bp benzinliginden cıkan 35 YU veya VU plakalı kırmızı ve siyah jantları olan bir üyeyi gördüm
ceday ömer seni gördüm akşam 21 45 civarı.. bağlar caddesinde.. ben balkondaydım..
Mersin Jandarma komutanlığının önünde bolero kırmızı 33 Ady .. sahibi jandarma başçavuş Bülent Bey.
buraya pek istanbullular uğramıyor sanırım :) yada çok punto gördüklerindenmi yazmıyorlar anlamadım...
Şu anda çamlıca iş merkezindeyim, karşımdaki otoparkta 34 FC 8186 plakalı laci punto duruyor... Bu arabaya her renk gidiyor yahu :D
Dün akşam saat 22.30 civarlarında Konya yolu üzerindeki Ahlatlıbel kavşağında bir punto gördüm..Stickerliydi ama son anda gördüğüm için plakasını alamadım.. Sanıyorum bir bayan kullanıyordu..
bugün saat 11:00 da urla bp benzinlikte 35 ajr16 plakalı siyah bir gp yıkıyorlardı başında,2 tane genç vardı ben kepçeyle mazot almaya gitmiştim,gençler merhaba gp foruma üyemisiniz diye sordum,onlar yok değiliz diye oralı olmadılar ,gururla yıkamacının yıkadıkları 2007 gplerini seyrediyorlardı,küçük dağları onlar yaratmıştı ve gp birtek onlarda vardı,zaten bir kepçe operatörü gp den ne anlar gibi şööyle bir süzdüler, mazotu alıp hemen uzaklaştım,böyle tipler forumda olmasa dahada iyi olur diye düşündüm....
allah iyiliğini versin abi güldürdün beni :D
Yaw Murat alemsin sen. :) :)
Saat 18:40'ta Üçyol'dan Bozyaka SSK Hastanesinin yönüne doğru giderken 24 FT 6699 plakalı egzotik kırmızı aracı gördüm. Yanımdan geçerken stickeri fark ettim ve kırmızı ışıklarda yanından geçmek suretiyle arkadaşımızıda gördüm. Ancak forumda kaydını bulamadım.
35 dnd 78 menderes caddesinde 20:45 de hızlı bir biçimde geçti.. :D arkadan gördüm