06 EV.... Beyaz evo ayaş yolu şeker fabrikası civarlarında karşılaştık ve selamlaştık...
Printable View
06 EV.... Beyaz evo ayaş yolu şeker fabrikası civarlarında karşılaştık ve selamlaştık...
Az önce beytepe köyü yolu, Hasan (insomnia06) kardeşimlen selamlaştık
c.tesi günü İstanbul'da Zeytinburnu Stadı'nın yan sokağında 07 BKS .... plakalı turuncu stickerlı GP park halindeydi..
stikerlı 06 RUN 68
hergün 100. yıl D bloğun parkında görüyorum
forumda aktif değil pek galiba
Bizim burada broadway dolu pek gp göremiyorum.Punto forumunda olan bi tek ben varım.Tek başıma geziyorum ben de:scooter0:
16 ED 235 kentmeydanında görüldü
Konya da iki defa forumdan bir arkadasla karsılastım 44 fn diye başlıyorsu plakası korna bastım oda el kaldırdı ama foruma takılmıyor sanırım
Saat 18:15 civarı Mustafa Kemal Sahil Bulvarında 35 EF 5xx plakalı stickerlı üyemiz görülmüştür. Otobüste olduğum için selam veremedim...:D
bandırmaya arkadaşımın düğününe gittim aynı sitede gri punto vardı arkasında logosu vardı plakasına dikkat etmedim..
serkankucuk kardeşimle bilkentte ayaküstü yarım saat muhabbet ettik, aracı yaysız kriko üstünde duruyormuş gibi :D
bu saate kadar çalışmıyodunuz demi :D
valla serkanı bilmemde ben ofise uğrayıp çıktım geri 5 gibi :D
GPtolga Doğa gıda ulukent
xcruelx Uğur arkadaşımızın aracı bizim servisimizde görülmüştür :D Boya koruma yapılacak.. :)
beylikdüzü E-5te BB 6487 miydi neydi kırmızı bi gp arka camında sticker vardı arkamdan selektör yaptı :)