bugün orduda akşam saatlerinde yigit52 nickli beyaz evo görüldü... :)
Printable View
bugün orduda akşam saatlerinde yigit52 nickli beyaz evo görüldü... :)
Mr.ze kunt abiyle karsilastik sefakoydee tabi ben sirket araciylayfm afalladi bi gorunce :))
salı gün 35 NV 571 basınsitesinde görüldü :)
34 kme 20 gri grande punto stickerli beylikduzu saklihan konaklari otoparkinda park halinde goruldu.
34DNL plakalı arkadaş forumdanmı pendik yayalar mahallesinde haftada 2-3 kere görüyorum beyaz evo takeoff benzeri bir jant taktırmış
2 gündür avrupa yakasındayım 2 punto gördm forumdan :) buralarda çok var heralde :)
34 br 8852 kırmızı gp çapada görüldü...
3te 3 oldu :) 34 ev ... siyah gp merter e5te görüldü...
31 Ocak Salı sabahı Levent Sapphire AVM otoparkında görüldü kendisi..Selamlar.
dün 06 BH 6630 isketler sanayi konya yolu kenarında görüldü
bu akşam saat 19:30 sıralarında pendik e-5 opette (scream) nickli arda kardeşimle karşılaştık
selamlaştık
yeni arabası da stıcker olmamasına rağmen ben forumun arabasıyım diye bağırıyor
ben görünce bu bizdendir dedim hemen
35 AN 9736 leon48 i urla da gordum sakin sakin izmire geliyordu :)
Geçen cumartesi tam saati hatırlamıyorum 35 KNY 02 (emin olamıyorum tam) plakalı siyah Gp ile bayraklı tünellerinin çıkışından mavişehir tay park sapağına kadar beraber gittik arkalı önlü..
büyük ihtimal o da benim kulüp amblemini görmüş olacak ki otobanda 150 ile 2 şeridi kapatıp karşılıklı kornalara abandık geçtik :)
ama netice olarak olarak forumda yeni olduğum ve henüz kimse ile yüz yüze tanışamadığımdan kim olduğu konusunda fikrimi beyan edemiyorum :)
dün sabah saat 8 gibi ankara plakalı yanlış hatırlamıyorsam 06 ygc gibi birşeydi gri grande başakşehir 4. etap çıkışında görüldü benim stickerın yarısı parçalandığı için beni fark ettimi bilmiyorum
benim eski arabayı gördüm. 35AP9275 :) Bahçelievlerde,sabah saat 9 gibi.
"Du Hast" nickli Can Yağcının aracı tabi satmadıysa :)
https://c1202.hizliresim.com/u/j/2sjcw.jpg
geçen cuma kordonda kırmızı 35 lu 714 müydü neyd tam hatırlamıyorum grande punto,stickerlıydı 2 kere karşılaştık selektör çaktım,ama sen beni takmadın :(
ulen mert benim eski arizona yıldızı avcılara gitti
hiç görmüyormusunuz garibimi oralarda özledim valla yaw
satçam bu hondayı anasını satayım kimse görmüyo artık beni
e kazma işi olmasın diyede stıcker da koyamıyorum
kaldım öksüz gibi heeeee yerim ben böle işi
Forumdanmı bilmiyorum. Ankara üniversitesi Olimpik yüzme havuzu önünde 18:30 civarı beyaz skydomlu evo gördüm kırmızı ayna kapaklı muhtemelen 5cm yaylı :) selam verdim kendisine gördümü bilemiyorum.