eşimle işden dönüyoduk. yakınmışız evimiz önden bayraklı belediysine bakıyor,arka camdan bim marketi görüyor :)
Printable View
kocatepe camii'sinin orda mavi stickerli punto görüldü yayaydım ama bişe yapamadım :)
Beni gören yok mu hiç yav balıkesir dolaylarında :)
bu akşam bi kaç üyeyi gördüm merterde toplanmışlar napıyolardı acaba :D
bende gördüm birkan yanlarına usulca sokulup punto buluşmasımı diye sordum evet dediler gelseydin sende keşke :)
Anadolu yakasinda sahrayicedit mezarliginda bir punto birkac kere selektor yapti burdan birimi acaba?
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
yok kardeş bizden karşıda oturan yok
Bende burdan biridir diye sallamadim bayada bi selektor yapti yol verdi keske sorsaydim hayirdir diye :)
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
bende 2007 punto var.yol bilgisayarondan bir şey anlamadım range, trib a-b ne demek acaba
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG
Bunun yeri burası değil ama yinede söyliyeyim..
Range : Kalan yakıt ile kaç km yapabileceğinizi gösterir ( araç ortalamasına bağlı olarak )
Trip A ve Trip B iki farklı sayaç demektir.
İki ayrı km'yi hafızada tutabilirsiniz.
Ben Trip A'yi şehir içinde Trip B'yi şehir dışında kullanıyordum mesela :)
Yarım saat önce Maltepe Bağlarbaşı İ.Ö.O nun önünde beyaz tek kapı 34 CSD .. plakalı Take Off'lu ve forum stickerlı GP görüldü..
bu sabah maltepede dumlupınar i.ö.o. nun yanında yanılmıyorsam LorDracula nickli kaan abinin arabayı gördüm, gelemedim abi sınav yerimi bilmiyordum geç kalmayım diye gittim hemen arkadaşımı bıraktımda
34 csd 33 beyaz tek kapı m.jet 90 lık fun... :)
https://forum.grandepuntotr.com/gara...rth-dizel.html