Sayfa 1/4 1234 SonSon
67 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Grande Punto Abarth Dizel

Serkan Deveci
    SRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33
    Edilen teşekkür: 35

Teknik Konu Grande Punto Abarth Dizel

Arkadaşlar uzunca bir bekleyişten sonra özel siparişle aldığım aracıma kavuştum.Aracın Abartla ilgi tüm malzemeleri orjinal olup tarafımdan yurtdışından alınmıştır.Aracın temininde ve parçaların montajında sonuna kadar bana destek veren satış , servis ve tüm ARY Otomotiv çalışanlarına teşekkür ederim.Araçla ilgili detaylı bilgileri ve daha çok fotorafı ilerki günlerde yayınlayacağım şimdilik tadımlık Hava karamadan bir kaç foto çektim onları sizin göz zevkinize bırkıyorum.

AKIN KOCAMAN
    Puntosuna Aşık Bir Adam HugemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    07 ABM 37
    Edilen teşekkür: 69

Allah kazasız belasız kullandırsın. Alt stickerları nerden aldın. Maliyeti ne oldu....
    GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
    Eski Nick:07sea07

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

şu an sinirden delirmek üzereyim benim fikirlerimi çalmış ve benden önce resmini çekip eklemiş biri olarak sizi kınıyorum tek fark benim aracım 5 kapı

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Alıntı HugemaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kazasız belasız kullandırsın. Alt stickerları nerden aldın. Maliyeti ne oldu....
    Teşekkür ederim kapı altındaki kırmızı şeritten bahsediyorsunuz sanırım çünki diğerlerinin hepsi orjinal abarth amlamleridir.kırmızı şeridi de yurt dışından temin ettim ama burdaki bir folyocudada yaptırılabilir ama ben orjinal ölçülerini öğrenemediğim için gerçek abart la bir olabilmesi için yurt dışından direkt abart parçaları satan yerden aldım bırebır aynısıdır yanı.İsteyen olursa şeritlerin genişliklerini ölçer söylerim bişey yapacaksak hakıyla yapalım değilmi yani.

mert ogün akkaynak
    35mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    35 ufs 34
    Edilen teşekkür: 205

harikaa !!!!!!!!!! kazasız belasız kulan gp ni

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

çok güzel Allah kaza bela vermesin...
    aracın dışardan getirtiğim dediğin parçaları neler? hakkında bilgi verirmisin ben sadece logoları görebildim onun dışında varsa maliyetide söylermisin..

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

zafer özgün
    ED 088 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GH 0179
    Edilen teşekkür: 110

Serkan hayırlı olsun, kazasız belasız...

emeğine sağlık çok güzel olmuş araban.

Artık siyah beyaz abartlandık. bende yakında güncel fotolarımı koyacağım.

( Direksiyon için abarth logo bulabildinmi? ben ancak hava yastığı ile birlikte gelebildiğini biliyorum, doğrumudur ? )

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Alıntı Buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an sinirden delirmek üzereyim benim fikirlerimi çalmış ve benden önce resmini çekip eklemiş biri olarak sizi kınıyorum tek fark benim aracım 5 kapı
    Sinirden delirmeyin lütfen ben resimleri hava atmak başkalarını delirtmek için koymadım.Ayrıca sizin fikrinizi nerden çalabilirim sizi tanımam etmem , tanısam bileki bende bir Abarth hayranı olarak aynı şeyi düşünmüş hatta sizden önce düşünmüş bile olabilirim değilmi.Bide bu açıdan bakın.Benim şahsi görüşüm bir işi ya tam yap yada hiç yapma dır.Aylardır atmadığım mail açmadım telefon kalmadı ama bir türlü abart tamponları ve çamurluk çıtaları ile ilgili net bi sonuç elde edebilmiş değilim tr ye sokma konusunda esas hedefim oydu ben tamponlarıda abart alcaktım ama başaramadım.Neyse pes etmiş değilim paralar suyunu çekti yerine gelince o işi tekrar kovalıycam.Bu ara delirmeyin gelin birlikte daha güzel şeyler yapalım yaza kadar sizde tamamlayın orjinal logoları ve şeritleri hatta temin etme konusunda yardımcıda olurum isterseniz.Ağustos başı kalkana gelceğim günü birlik antalyaya gelirim profilden orda olduğunuzu gördüm gelirim yan yana şöle güzel bi foto çeker koyatarız 3 bi kişi delirir olmazmı saygılar.

Alıntı kukart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel Allah kaza bela vermesin...
    aracın dışardan getirtiğim dediğin parçaları neler? hakkında bilgi verirmisin ben sadece logoları görebildim onun dışında varsa maliyetide söylermisin..
    Teşşekür ederim Dışardan getirdiklerim Komple abart logoları ön arka torpido akrebi arka çamurluktakiler kapının bitiminde olan birde jant göbekleri , ama jant göbekleri oz lara küçük geldiğinden takamadık ayrıca kemer ped lerı pedallar kapı altı serıdı anahtarlıklar anahtarlık ıplerı 3tane farklı tişört 2si bana 1i eşime 4 tane şapka 2 si eşime 2 si bana abarth diecsat 1/18 model ve 1/43 model birde orjinal abarth anahtalık keplerı vardı ama halen kargoda sanrım hala gelmedı fıyatlar konusuda ekstramdan tek tek bakmam lazım sımdı akldım degıl hepsı ama bazıları ingiltereden bazılarıda italyadan temin ettim direkt onlarıda kutu fotoları var koyarım bır ara orjınal lısanlı urunler zaten.
    Konu ABNEW tarafından (01/05/2009 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.

cengiz akyol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yanlışınız var antalya değil istanbuldayım ben fikir çalma konusu espiri olsun diye yazdım tamponlar için kime mail attınız acaba ben gerekli yerlere gönderdim haber bekliyorum
    Abarth logolarında bir sıkıntı yok servislerden alabiliyoruz zaten bir arkadaşa hepsini yeni değiştirdik
    Konu Buremir tarafından (30/04/2009 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Alıntı ED 088 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan hayırlı olsun, kazasız belasız...

emeğine sağlık çok güzel olmuş araban.

Artık siyah beyaz abartlandık. bende yakında güncel fotolarımı koyacağım.

( Direksiyon için abarth logo bulabildinmi? ben ancak hava yastığı ile birlikte gelebildiğini biliyorum, doğrumudur ? )

Çok teşekkür ederim.Direksiyon için bende logo bulamadım halen bunları aldığım yerde de yoktu ne tek nede airbag ile o konuda araştırmam sürüyor net bi sonuç elde eder etmez haber uçururum zaten çözüm bulamazsak illaki bi şekil yapacağız onada bakalım.İllaki hava yastığı ile berabermı yoksa tek de satılıyormu onuda çözmüş değilim tam net bişey söyliyemiycem birinde patlamış bi airbag gören varsa arkdan kogoya bakarsa ıyı olru fiat arması orda sokule bılen veya yapıstırma seklınde ıse demmekı tek bulursak bu olayıda cozerız ama daha 150 km de olan 0 arabının dıreksıyonunu sokersem mıllet benı dovecek daha araba teslım alınmadan bu hale geldı bu arada aracın uzerınde H&R 3.5 luk yayda var

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cengiz akyol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

diresiyon logosu tek satılmıyor aırbag le beraber

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Alıntı Buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışınız var antalya değil istanbuldayım ben fikir çalma konusu espiri olsun diye yazdım tamponlar için kime mail attınız acaba ben gerekli yerlere gönderdim haber bekliyorum
    Abarth logolarında bir sıkıntı yok servislerden alabiliyoruz zaten bir arkadaşa hepsini yeni değiştirdik
    Pardon yanlış görmüşüm demek istanbulda isenşiz daha süper ozaman görüşürüz logoları ben daha araba siprişi verildiğinde 3 ay once almıstım oyuzden servıslerın pesınde 2 saat abarth losgu dıye ugrasmadım komple set olarak aldım zaten tek bı pakette geldı ıngıltereden.Almanyada yaşan bi arkdasım kovalıyor bıde ıtalyada ebayden alısverıs yaptım bır kısı aracılıgı ıle abarttan dırekt yada bır yurt dısı fıat bayı uzerınden tr ye getırtebılrımıyız dıye ugrasıyorum ama sonuca varamadık halen kım once cozerse olayı bırbını haberdar etsın nekdar cok olursak okadar kolay olur.Bizim burda tofaş merkezdekılere bısey anlatmak olurm deveye hendek atlak bıle daha kolay bı take off jant dıyorum araba ıle aynı anda ıstekte bulunduk butun tofası ayaaga kaldırdım bagırdım cagırdım sonudan var dedıler tofas merkezden sona servıs mudurum sagolsun talepde bulundu geldı keske gelmez olaydı başta ARY otomotıvden servıs müdürüm Bekir bey ve sonrası benim ayrıca tansiyonumuz çıktı herşey doğru parça stok kodlarına kadar ama kutuyu bir açıyorsun karşıan yeni seride t-jette olan take off yerine seri 1 deki t- jet jantı cıkıyor tabı işin ucunu bırakırmıyız yine bir 2 3 telefon bağrma çağırma bir 2 mail servisinde baskısyla fiat merkez jantı italyadan özel siparişle getirtek durumdunda kaldı şimdi merkzın servıse ve bana sahsen arıyarak bıldırıdgı son durum jantınınız siparişi direkt merkez tarafından verilmiştir 1 aya kadar gelecek hadi dedik getirinde görelim

zafer özgün
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GH 0179

burayı anlamadım, yani o.z'ları kullanmayacakmısın. take - off jant'mı takacaksın ?

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Take Off ları kışın kullancağım kış lastiği ile oz alarıda yazın kullanacağım şuan oz ların üzerine dunlop sp 9000 lastık aldım.Bakalım işte take off ları getırmeyı basarırlarsa onlarda kıslık gurubum olacak aracın uzerınden cıkan 16 " fun jantlarınıda satılıga koydum duruyor.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer özgün
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GH 0179

bende de aynı o.z'lardan var yeni aldım. sen nereden aldın, how much ?

yusuf kahraman
    puntoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

serkan aracını kazasız belasız kullan harkulade olmuş emeğine sağlık.
    1 Arka stoplar,direksiyondaki loğo ve abart gösterge paneli ile sen bu aracı tam anlamda ABART yaparsın ..

KISKANMADIM DESEM YALAN OLUR..

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Alıntı ED 088 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de aynı o.z'lardan var yeni aldım. sen nereden aldın, how much ?
    Bir arkadaşım vasıtasıyla aldım sıfır 1.750 Tl ye sen kaca aldın beyazını cok aradım ama bulamadım ya grisi vardı yada siyah bende sıyahı tercıh ettım senınkılerdemı sıyah?Bkalım bu yaz boyle bınelımde olmadı bıdahakı yaza beyaza boyarım.

Alıntı puntoloji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan aracını kazasız belasız kullan harkulade olmuş emeğine sağlık.
    1 Arka stoplar,direksiyondaki loğo ve abart gösterge paneli ile sen bu aracı tam anlamda ABART yaparsın ..

KISKANMADIM DESEM YALAN OLUR..

Teşşkur ederım valla paralar ıyıce suyunu cektı bıde bı ton borca gırdık yoksa stopları dırekt degıstrecektım bende ıstıyorum orjınal abarth stoplarından.Gosterge panelını ellemem ama dıreksıyon logosuna bı cozum bulacagım bakalım.
    Konu ABNEW tarafından (01/05/2009 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.

yusuf kahraman
    puntoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı SRKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşşkur ederım valla paralar ıyıce suyunu cektı bıde bı ton borca gırdık yoksa stopları dırekt degıstrecektım bende ıstıyorum orjınal abarth stoplarından.Gosterge panelını ellemem ama dıreksıyon logosuna bı cozum bulacagım bakalım.
    serkan tekrar güzel günlerde kulan arka stop bu fazla takma orjinalde sinyal sarı,abart ta sinya lambası siyah bıyat gitsin laz aklı hehe

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel araç. Ben de motoru düşünerek dedim benim araç meşhur mu oldu yoksa

Serkan Deveci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33

Cihan hemen kendine pay çıkarmışın bakıyourum ama bekleyein görün diyorum biraz km yapalım motorada yaparız bıseyler elbet bırakmayız bole yanı : ) daha 150 km dekı aracında motoruna mudahele edersek taksım meydanında sallandırılar benı

Sayfa 1/4 1234 SonSon