Alıntı Buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanlışınız var antalya değil istanbuldayım ben fikir çalma konusu espiri olsun diye yazdım tamponlar için kime mail attınız acaba ben gerekli yerlere gönderdim haber bekliyorum
Abarth logolarında bir sıkıntı yok servislerden alabiliyoruz zaten bir arkadaşa hepsini yeni değiştirdik
Pardon yanlış görmüşüm demek istanbulda isenşiz daha süper ozaman görüşürüz logoları ben daha araba siprişi verildiğinde 3 ay once almıstım oyuzden servıslerın pesınde 2 saat abarth losgu dıye ugrasmadım komple set olarak aldım zaten tek bı pakette geldı ıngıltereden.Almanyada yaşan bi arkdasım kovalıyor bıde ıtalyada ebayden alısverıs yaptım bır kısı aracılıgı ıle abarttan dırekt yada bır yurt dısı fıat bayı uzerınden tr ye getırtebılrımıyız dıye ugrasıyorum ama sonuca varamadık halen kım once cozerse olayı bırbını haberdar etsın nekdar cok olursak okadar kolay olur.Bizim burda tofaş merkezdekılere bısey anlatmak olurm deveye hendek atlak bıle daha kolay bı take off jant dıyorum araba ıle aynı anda ıstekte bulunduk butun tofası ayaaga kaldırdım bagırdım cagırdım sonudan var dedıler tofas merkezden sona servıs mudurum sagolsun talepde bulundu geldı keske gelmez olaydı başta ARY otomotıvden servıs müdürüm Bekir bey ve sonrası benim ayrıca tansiyonumuz çıktı herşey doğru parça stok kodlarına kadar ama kutuyu bir açıyorsun karşıan yeni seride t-jette olan take off yerine seri 1 deki t- jet jantı cıkıyor tabı işin ucunu bırakırmıyız yine bir 2 3 telefon bağrma çağırma bir 2 mail servisinde baskısyla fiat merkez jantı italyadan özel siparişle getirtek durumdunda kaldı şimdi merkzın servıse ve bana sahsen arıyarak bıldırıdgı son durum jantınınız siparişi direkt merkez tarafından verilmiştir 1 aya kadar gelecek hadi dedik getirinde görelim