şu an sinirden delirmek üzereyim benim fikirlerimi çalmış ve benden önce resmini çekip eklemiş biri olarak sizi kınıyorumtek fark benim aracım 5 kapı
şu an sinirden delirmek üzereyim benim fikirlerimi çalmış ve benden önce resmini çekip eklemiş biri olarak sizi kınıyorumtek fark benim aracım 5 kapı
Sinirden delirmeyin lütfen ben resimleri hava atmak başkalarını delirtmek için koymadım.Ayrıca sizin fikrinizi nerden çalabilirim sizi tanımam etmem , tanısam bileki bende bir Abarth hayranı olarak aynı şeyi düşünmüş hatta sizden önce düşünmüş bile olabilirim değilmi.Bide bu açıdan bakın.Benim şahsi görüşüm bir işi ya tam yap yada hiç yapma dır.Aylardır atmadığım mail açmadım telefon kalmadı ama bir türlü abart tamponları ve çamurluk çıtaları ile ilgili net bi sonuç elde edebilmiş değilim tr ye sokma konusunda esas hedefim oydu ben tamponlarıda abart alcaktım ama başaramadım.Neyse pes etmiş değilim paralar suyunu çekti yerine gelince o işi tekrar kovalıycam.Bu ara delirmeyin gelin birlikte daha güzel şeyler yapalım yaza kadar sizde tamamlayın orjinal logoları ve şeritleri hatta temin etme konusunda yardımcıda olurum isterseniz.Ağustos başı kalkana gelceğim günü birlik antalyaya gelirim profilden orda olduğunuzu gördüm gelirim yan yana şöle güzel bi foto çeker koyatarız 3 bi kişi delirir olmazmı
saygılar.
Teşşekür ederim Dışardan getirdiklerim Komple abart logoları ön arka torpido akrebi arka çamurluktakiler kapının bitiminde olan birde jant göbekleri , ama jant göbekleri oz lara küçük geldiğinden takamadık ayrıca kemer ped lerı pedallar kapı altı serıdı anahtarlıklar anahtarlık ıplerı 3tane farklı tişört 2si bana 1i eşime 4 tane şapka 2 si eşime 2 si bana abarth diecsat 1/18 model ve 1/43 model birde orjinal abarth anahtalık keplerı vardı ama halen kargoda sanrım hala gelmedı fıyatlar konusuda ekstramdan tek tek bakmam lazım sımdı akldım degıl hepsı ama bazıları ingiltereden bazılarıda italyadan temin ettim direkt onlarıda kutu fotoları var koyarım bır ara orjınal lısanlı urunler zaten.
Konu ABNEW tarafından (01/05/2009 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri