dün akşam saatlernde yalova yolu özdilek civarında 54 ... plakalı sticker lı gri bi punto görülmüştür, plakayı unuttum![]()
dün akşam saatlernde yalova yolu özdilek civarında 54 ... plakalı sticker lı gri bi punto görülmüştür, plakayı unuttum![]()
35 EF 585 sayın jasmine'nin aracı bugun saat 17:30 sularında kemerde plaj kenarında güneşlenirken görüldütorpito üzerine tlf numarası bırakmıştı arayıp rahatsız edecektim
![]()
34 pms 17 pendik sahilde görüldü
bu akşam İzmir Yolu kafkasta arkadaşlarla çay içiyorduk saat 11 e doğru bir gelin-damat ve misafirleri geldi , otoparka gittiğimde 16 CLN 23 ü gelin arabası olarak gördüm pek bi güzel olmuşbaya kalabalıktınız telefonun şarjı bittiğinden çekemedim resmini
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
keske ben de görseydimevet 15 yıllık arkadasımın nişan arabasıydım
sade olsun istedim ama güzel süslendi çok şükür. çok kalabalıktık sanırım ben o yzden görmedim
EV 050'yi![]()
06 un 077 stickerlı egzotik kırmızı eskişehir otogar önünde u dönüşü yaptı... ben servisteydim...
saat 16:40 civarlarıydı...
Bayramın 1.günü saat 14:00 'da bodrum camel beach'te 34 NZP 58 görüldü. Hatta bende aracımı yanına park edip yanyana resimde çektimAma çok kalabalık olduğu için 5 dk durup çıktım.
bandırmada benim eski aracı gören yok mu yahu![]()
34 ssl 20 siyah gp sahraicedidte görüldü. yalnız sticker ının sadece 'punto' kısmı vardı![]()
beylikdüzünde FUL plaka t-jet görüldü![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri