hergün sticker lı forum üyemizi görüyorum çünkü aynı okuldayız ikimizinki de aynı :) birimizin plaka 33 naz ... benimki 66 ak ...:)
Printable View
hergün sticker lı forum üyemizi görüyorum çünkü aynı okuldayız ikimizinki de aynı :) birimizin plaka 33 naz ... benimki 66 ak ...:)
Sarıyer civarında çok güzel kırmızı stickerlı 34 U.. gerisiini göremedim maalesef......
35 kts mehmet ali abiyi gördüm 100m ilerden :)
GT-P3105 cihazımdan 2 ile gönderildi
bugün izmire geldim
35 kek 30 kırmızı gp saat 19:30 karşıyaka stikerli hareket halinde
35 az 4501 siyah gp saat 19:40 bostanlı stikerli park halinde
görüldü.
Hafta sonunda sabah haliç köprüsü üzerinde 34 KME 20 plakalı punto görülmüştür
34 be 9430 edirnekapı surlarının orada görüldü beyaz stickerle tek kapı :) bu arada sticker istiyorum ben ya her gün stickerle arac görüyorum kimse umursamıyor :)
35 ELN 28 :) ın ta kendisi :) yeşildere yolu selamlaştık... radar sebebiyle kapışmaya girilmemiştir :D
16 NN 648 kimdir beyaz grande... yalova yolunda beraberdik...
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Dün ahlatlıbelde siyah emotion 06 et 1734 görüldü
Bugün Ankara'da Konya Yolu, Eskişehir Yolu dönüşünde hem forum üyesi hem de Mülkiyeli bir arkadaş gördüm, arka cam altında mülkiye üst tarafında punto sticker vardı..
dün ankamall kapalı otoparkında 31 plakalı kırmızı tek kapı gp'li arkadaşla selamlaşıldı...
Arka cama yapıştırılan stickerden nasıl temin edebilirim?
Burdan talepte bulunabilirsiniz...
https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
Akşam saat 20.00 gibi E-5 Topkapı istikametinden Eyüp sapahında 3K Kırmızı GP gördüm ama plakasını hatırlamıyorum. Sapakta bir ara 3 GP peş peşe gittik bir süre :)
Bugun aksam 20:30 sularinda iki adet gp biri lacivert jant kapakli digeri celik jantli ikiside stickerli gordum tam 500 evler privatin asagisi otoban cikisina dogru bana baktilar ama stickerim yok tanimadilar ben yine selam verdim kornayla :)
Dün akşam saat 19 civarlarında Agora'nın otoparkında benimki dışında 3 tane daha Punto vardı. Bir tanesi sticker'lı :) 35 NV 571
NV 571 i hep görüyorum ancak stickerı yapıstıran sahibi su an da sahibi değil %90 ihtimalle. Tepkisiz çünkü :)
06 DA 1234 Kavaklıdere Oto Servisinde 3.Liftte görüldü ancak Can Şahin ile selamlaşılamadı :))