Dun 212 nin yanindaki ikitelli koprusunun altinda kenara cekmis ama plakayi alamadim kirna caldim ama tabiki aracim astra oldugu icin kim bu demistir kendi kendine:))
Printable View
Dun 212 nin yanindaki ikitelli koprusunun altinda kenara cekmis ama plakayi alamadim kirna caldim ama tabiki aracim astra oldugu icin kim bu demistir kendi kendine:))
Hafta sonu 06 ATK 81 yine görüldü :) onun dışında 35 bec ... Yine görüldü selamlaşıldı. 3 orleans nerdeyse bir aradaydı hemi de stickerli :D
her sabah ve her aksam bakıyorum ama bir kere kısmet olmadı görmek
eyüp iş merkezi civarında beyaz tek kapı abarth logolu üye park halindeydi 2 kez gördüm
Aynen abi ya hemde ne telaş :)
özleyesin diye gelip görmüyom :P
uurknkc nickli arkadaşın aracınıda geçen gün evinin önünde park halinde gördüm (oldumu kanki :))
Burda bile laf sokmaya çalışıyon ya helal olsun :P
ankara da çok fazla bugün kimi gördüm olayı yok herhalde ben bugün çevre yolunda kırmızı bir grande punto gördüm stickerlı fakat plakayı hatırlayamıyorum
Dün akşam üzeri 5e doğru 100.yıl Star gazete binasının önünden geçti Beyaz renkli stickerlı bir GP. Balkondan gördüm :D
35 DBA 35 Take off lu grande punto poyraz oto serviste şu an :)
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
bugun parsellerde gördüm yan yana gittik biraz hatta :) şu sticker olayına girsem iyi olcak :)
Dün Puntocular pazar gezmelerindeydi heralde hep :) dün İstanbul emirgan korusu yanında 34 UFF 65 plakalı kırmızı grande görüldü beyaz stickerı vardı.hemen az ilerde emirgan sütiş karşısında da gene beyaz sticker ve kırmızı bi grande daha görüldü.yandan gelip geçtiğim için sadece 34 UT... kadarını görebildim.
Dün Çubuklu Hayal Kahvesinde metalik beyaz evo görüldü. Plakayı hatırlamıyorum.
Bu konuyu unutmuştuk hatırlatayım dedim... :)
Biraz önce Erdi yi gördüm yine zaten benden başkada kimse görmüyor herhalde... :)