park caddesi çayyolunun orda abi hani şu kafeler vs oldugu cadde.Minesaranın o civarlar.Benzınlıgın orda cıkıyordu arac ben kornaya asıldım o yol vermem anladı heralde kızgın kızgın bakıyordu
ayrıca 30 dk önce keçiörende bi tane stickırlı kırmızı gp gordum ama plakayı yakalayamadım
35 YP 929 Güzelyalı sahil yolundan Balçova istikametine doğru sol şeritte yol alıyordu. Arkasındaki beyaz stickerla etrafa havasını ata ata...![]()
Sitemizde ;
15 haziran salı günü Saat 16:30-18:00 arası izmit -istanbul otoyolunda Plakasını tam hatırlamadıgım beyaz bir grande punto stickerli araç ile yolculuk yapan bi arkadaşımız varmı acaba ?
iki gün önce Alsancak garin ordaki göbekte gördüm limana doğru döndü griydi yanlış hatırlamıyorsam plakasinida alamadım![]()
34 GZA 62 bordo bravo beyaz farlı bu sabah otobandan kartal yönüne devam etti arkada bi sticker vardı ama bizim forumun muydu tam göremedim.
EVOEVOEVOEVOEVO
bu sabah 08:15 de aosb 10002 kavşagında 2 tane gp önümden gecti. Arkadaki gp sticker`liydi selamlar size
Ankara Beştepe Atlıspor Kulübü önündeki ışıklarda,akşamüstü 18:25 civarında 06 BD 9542 plakalı aracı gördüm.Selamlayamadım yürüyordum evime doğru;ancak araba hakikaten kendini yolda belli ediyordu
ban arasıra idealtepe de gri bitane görüyorum ama sürücüsünü hiç yanında göremedım benım 1 sokak arkamda park halinde görüyorum
Kadıköy İsparkta 2 araca kart bıraktım umarım üye olurlar..
33 SY 817 Mersin Yenimahalle'de bir kahvenin önünde park etmiş halde gördüm.
Konu byak tarafından (20/06/2010 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: cümle düğüklüğü
altınyol sarar outlet karşısında 34 plakalı gp gördüm (rahatsızlık vermemişizdir inş. ) selamlar ...
20:10 sularında ankara çiğdem mahallesinde stikerlı new orlans mavisi gp gördüm. korna arkasından çaldım duymadı, arkadaş tlf ile konuşuyordu yanında bir hanımefendi vardı, bende rahatsız etmedim![]()
18 Haziran Cuma akşam 22:00 civarı 34 EP 0828 plakalı Gri forum üyesi arkadaşımızı Sarıyer'de İspanya konsolosluğunun orada parketmiş şekilde gördüm. 1-2 düğün vardı orada oraya gelmiş olabilir![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Dün akşam iş çıkışı serviste gördüm;İçerenköy tarafında Beyaz renkli kırmızı çizgiliAraba tertemiz di 2009-2010 model seri 2.
emrequzel iş çıkışında dükkanın önünden geçti![]()
şakirdönmez atalay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri