hahaha oda güzel :)
Printable View
Geçen hafta pazar İlhan abi*yi Tirilye dönüşü gördüm kendisi forumu takip ediyormu bilmem... selektör çaktım... 16 FB metalik bolero kırmızı sanırımı ...biz unutmayız abilerimizi...:)
Geçen Hafta Birmotta aracı sorgulatmaya gittiğimde servis kapısına doğru beyaz, yanlarında fabrika aksesuarı stickerları olan bir punto gördüm forum logosu vardı, tanışma fırsatımız olmadı. 2-3 gün önce de Özdilek park çıkışında siyah bir forum stickerlı punto daha gördüm, çallı kavşağından önümde ilerliyerek dokumaya U dönüşü yaptı. İkisinin de plakalarını hatırlamıyorum.
Artık pazar günü Antalya toplantısında gelirlerse tanışma fırsatımız olur.
pazar gunu ertugrulknet pazar yerınde evo korayın arabayı gordum 16 ev...
foruma üyemi bilmiyorum ancak 15-20dk önce 34 fhh 77 beyaz bravo ikitelli sanayide benim aracın yanına park etmişti
16 ht 791 dün akşam terminal yolunda görüldü:)
az evvel Bahçeşehir Armina site içerisinde park halinde 34 GZ 0471'i gördüm. Metalik gri Evo
Pazar Günü öğlenden sonra samsun çıkışı ordu istikametinde 16 plaka Gp görüldü..
sefaköy belediyenin karşısında civcivx cem abiyi gördüm park ediyordu zamanım yoktu gidip konuşamadım :)
Bugun bereketliydi Sabah Servise giderken Yolda Krakercocuk 45 ru daha sonra servisten çktktan sonra Granit Gri GP abart logolu birmottan alibertiye doğru giderken mersinli yönünden gelen yolda tam birmotn servis çıkışının orda gördüm plakayı unuttum ama 35 YS miydi öyle bişeydi korna çaldm ama sağımdan geçip sola döndü :) heraLde ilgilenmedi :D
Ohhh bugun İstanbul yolunda 06 BB 1834 plakalı arkadaşımla selamlaştık bi müddet arka arkaya gittik. takıldım peşinee.. Arabada arkadaşlarım vardı onlar bile cok mutlu oldu ne kadar guzel diyeee.. Arkadasım batıkentte benzinliğe girerken bir daha selamlaştık ve devam ettim. ilk tecrübemdi cok heyecanlıydı:D:D:D:D:D
Dün akşamüstü Bahçeşehir içinde Abarth görünümlü siyah renk janjanlı bir GP gördüm. Arabaya bakmaktan plakayı göremedim :D
ben 2008 de aldım puntoyu ve siteyede 2008 öncesi üye oldum bartın'da daha hiç görmedim ve yollardada görmedim
sonunda forumdan bir gören oldu :) ara sıra 16 CSE görüyorum sanayiden geçerken daha başka göremedim stickerı olan
ertuğrulkentte 2-3 evocu daha var biri tes-iş sitesinde,biri metro çalışması yüzünden begümkentin yanından verdikleri yolda apartman altında, bir tanesinide geçen akşam saygınkentin önündeki yolda gördüm (kırmızı dynamic) gece çok şık duruyordu :)
her gün o kadar çok punto görüyorum ki yollarda.. hatta geçen hafta 3 punto peşpeşe gittik. defalarca yolda peş peşe park halinde (bazen diğeri de siyah oluyor, çok güzel oluyor o zamn) duruyoruz. sanki özellikle buluşmuş gibi :)