11/08/2009 tarihinde saat: 16:30 sularında 35 VL 570 plakalı aracı Konak Belediyesi önünde gördüm parketmiş halde. saygılar burdan ;)
Printable View
11/08/2009 tarihinde saat: 16:30 sularında 35 VL 570 plakalı aracı Konak Belediyesi önünde gördüm parketmiş halde. saygılar burdan ;)
26 DK 834 plakalı egzotik GP bugün eskişehir sakarya caddesi yakınlarında park halindeydi. Hiç bir şehirde eskişehirdeki kadar GP'ye rastlamadım.
Dün akşamüzeri saat 7 civarı 35 CAU 86 Nafiz Abiyi alsancak gar kavsağında gördüm. Beyaz jantları ve ışıl ışıl puntosuyla süperdi.
bende bugün bi deniz kenarına ineyim dedim. borçka hopa arasında önüme 41 LE 733 plakalı bi grande punto düştü. sticer ı yoktu. sollarken bi korna çaldım ama anladımı bilemem :D
karşı yönden de plakalarını göremediğim biri gri diğeri siyah 2 punto daha gördüm. ilk defa bu kadar çok puntoyla karşılaştım burada desem yeridir.
marasta 3 tane erkekde var 9 tane bayanda:D dıgerıde ıllerde daha çoook :S
Beni niye kimse görmüyo :(
Yoksa görmemezliktenmi geliyorsunuz :( :(
bugün de artvin merkez de sticker sız bi punto daha gördüm. plakası 48 RA 079 du
Arkadaşlar,
Stickerlı punto sayısı oldukça az sanırım. Dün İstanbul, Keşan, Çanakkale, Bozcaada, İzmir, Çeşme, Bodrum ve geri dönüş yolundan oluşan on günlük bir tatilden geldim, yolda onlarca punto gördüm ama sticker hiç yoktu. Bana denk gelmiyor herhalde...
erdem bugün seni gördüm beşevler burger ın ordaki göbekte..bolca korna çaldım ama duymadın heralde :D
valla hatırlıyorum o ara tesisat full açıktı bi şarkıya taktım bu ara onu dinliorum son ses ondan duymamışımdır kesin :):)
olsun sağlık olsun yine karşılaşacağız :D ankara küçük dermişim :D:D
zaten genelde bahçelide oldugumuz için çok karşılaşırız daha :)
34 FA 1160 tı galiba son iki rakamını yanlış hatırlıyo olabilirim kusura bakmasın :) rami kışla caddesi üzerinde kırmızı gp park etmişti...
Yarım saat önce İşe gelirken Merkez Çeliğin önünde 06 BB 6..... Egzotik kırmızı
bir Emotion.... Uzunca bir süre bakıştık ama stickeri yoktu
78 AG Egzotik kırmızı Active gördüm Siteden mi acaba
senelik rutin mersin ziyaretine geldin herhalde. dün gördüm yolda. araban çok hoş olmuş ama o stickerlar hoş olmamış :D tekrar yanyana gelebilseydik söyleyecektim ama harbiden yetişmek zormuş sana. dediğin gibi altüst ettin trafiği kayboldun gittin :D
msn copy mi bu ne :D