dün akşam kahraman kardeşimle birlikteydik1. geleneksel GrandePuntoTR buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk biraz action biraz adrenalin hayırlı uğurlu olsun
![]()
dün akşam saat 17:30 gibi kemal abi (plastro)'yi mersin sahilde gördüm sanki.
dün akşam kahraman kardeşimle birlikteydik1. geleneksel GrandePuntoTR buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk biraz action biraz adrenalin hayırlı uğurlu olsun
![]()
bugün egs parkta slmlaştıgım GP ci kimdi acaba yaşasın GP forum kardeşliği
kırmızı bir GP di
dün aksam forum alt otoparktan cıkarken halilimin abiyi gördüm....biraz lafladık...
(halilim abin arabayı sürerken resmen yatıyor,üstüne bir battaniye örtesim geldi...)
Bugün Optimum'da, bu aralar foruma pek uğramayan "number0ne"ın (Fuat) aracını gördüm park halinde...
https://forum.grandepuntotr.com/members/number0ne.html
Sabah Viranşehir'de Bilen Oto servis müdürü Özkan'ı gördüm. Özkan 1 mesaj at şu foruma yaw
https://forum.grandepuntotr.com/members/ozkan33.html
Bizimkilerde eski eve taşınıyolar yaza kadar 173 sok. Seni tansaşın ilersindeki 3 yol ağzında park halinde görmüştüm
basınsitesinde büyüdüm, 4 yıl önce bornovaya taşınmıştık şimdi tekrar taşınıyolar basınsitesine ama malesef 3-4 aylığına (umarım uzar) ama yinede izmirde olduğum zaman haftada 2-3gün gidiyorum basınsitesine. Daha çok görürüm abi
![]()
Konu OzzY tarafından (07/03/2009 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bugun çiğli kipaya giden grandepuntotr üyeleri kimse çıksınlar ortayaçiğli kipa kapalı otoparkında 2 adet gp gördüm sticekerlı ama plakaları aklımda kalmadı
![]()
bugün Uşak Migros'un önünde park halinde 35 plakalı siyah GP vardı hatta arkadaşımla jantlarına baktık yanından geçerken. sticker varmıydı dikkat etmedim
Eski Kullanıcı Adı: melal_efe
hmm çğli kipadakilerden biri ben olabilirim galiba 2-5 arası ordaydım (kırmızı punto). diğeri kim?
diğeride 35 AC ????titanyum gri rengi vardı ama kim oldunu bilmiyorum valla
![]()
annnaaa.... anılım sen kipadamıydınvarya nerdeyse kipa ya gidecektim bugün heheheh nerdeyse yakalanıcaktım yani
anıl yanılmıyorsam bostanlı da oturan bir arkadaş tı o çünki oralardaki tek gördüğüm sticker li titanyum o deaktif bir arkadaş idi adını bir hatırlayabilsem...![]()
Konu OzzY tarafından (09/03/2009 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
abimm geleydin ya yakalardım seni ordaabi ilk pazarım değerlendiriyim dedim gittik gezdik geldik
valla bostanlıda bi titanyumgri bendimbi adet daha gelmiş heralde belki bostanlıdan değildir
yaw daldım flood yaptım kusura bakmayın...
Konu OzzY tarafından (09/03/2009 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri