Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon
175 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Dün gece sağlam alay ettiler benle

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Bu bahsettıgınız megane coupeler kac model? Dizeli geçemeyenler. 1.6 200 model falan coupeler var ya eskı onlar bıle 200 u gecıyor cok rahat. 200 kmyı anca 1.6 dızel bır arabayla gecersın umarım multıjetler bunları gecıyor demıyorsundur?

Saygılar

2. 20/06/2012, 22:01

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim eski aracım 1.6 16v megane coupeydi 2001 model 210-215 flaan görüyo bu araç
    Bahsedilen olay 1.6 dizeller 1.6 16v benzinlileri geçiyormuş ama beni dizelle geçen olmamıştı ford 1.6 tdci,renault 1.5 dci,peugeot hdi,citroen hdi vs vs vs sadece 2.0 dizeller beni geçiyordu
    bu arada 1.3 multijet chiplisi ile denemiştik 2ci vites 50-60 gibi bir hızdan basınca megane coupe anında uzayıp gidiyor
    Abi forumda 1.3 75 hp ıle 200 u gecen adam varsa, 16. dızel ıle 250 goren de olur. Bu mantıkla benzınlı megane coupeyı cok rahat gecerler bence alay konusu olmayalım Hata t jetı bıle gecerler. Bızım araclar 200 230 arası gdıo yanı maksımum hahaha

4. 20/06/2012, 22:11

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cüneyt bence çabuk sinirleniyosun Boşverin tjeti vti ı vtech i herkes kendi aracından zevk almaya çalışsın.Tjet sport ile çoğu arabaya kafa tutmak ara hızlanmalarda dalga geçmek güzel duygu 220 km den sonrası zaten bassın gitsin Sonuçta grandepunto kullanıyoruz
    Emrah problemde o ya zaten. Ben kendi aracimdan gaywt memnunum, dibine kadarda zevkini aliyorum. "Araclarimizla Son Hiz Denemelerimiz" konusunfa paylastim resim ve video'lari kendi aracima dair. Bugune kadarda hic uzmedi beni saolsun. Baskalarinin araclarindan zevk alanlara hastayim ben

Sunlar bi gun reelde denk gelse de bi gorsek diyorum acaba direksiyonda klavye kadar saglam mi hahaha

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Dizel araç bunları geçiyor mu 1.6 dizeller anca kısada öne çıkıyor 170-180 gibi her türlü benzinli megane coupe önde olur 2-60dan basınca 160 a kadar 2-3 boy fark diyor dizel araçlar 1.6 110hp civarındakiler

Her neyse ya konu fazla uzadı benden bu kadar
    hocam dediğim gibi coupe aracı çok iyi biliyorum limitlerini de çok iyi biliyorum 2 tane aldım sattım toplamda 2-3 yıl kullandım ve roll drag hertürlü sürdüm ve diyorum ki evet dizeller de geçiyor..1.6 120 lik bravo 2.0 dizel araçlar yok mu Türkiye'de..sadece 1.3 dizel mi var? o bahsettiğin arabalar ile yarışıpta t-jet aracına haksızlık etme..onları geçen aracı da geçtim diyerek yine t-jetine haksızlık etme..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Benim eski aracım 1.6 16v megane coupeydi 2001 model 210-215 flaan görüyo bu araç
    Bahsedilen olay 1.6 dizeller 1.6 16v benzinlileri geçiyormuş ama beni dizelle geçen olmamıştı ford 1.6 tdci,renault 1.5 dci,peugeot hdi,citroen hdi vs vs vs sadece 2.0 dizeller beni geçiyordu
    bu arada 1.3 multijet chiplisi ile denemiştik 2ci vites 50-60 gibi bir hızdan basınca megane coupe anında uzayıp gidiyor
    Ayberkcim neden olayı çarptırdığını anlayamıyorum..benim yazdığıma bakar mısın? 1.6 dizel geçiyor mu demişim yoksa dizeller mi demişim? olayları çarptırmadan objektif olursak sevinirim..

8. 20/06/2012, 22:35

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

zaten o araçlarla t-jetimi denemedim
    eski coupem ile rakip olarak onlarla denedim zaten coupeyide geçtiğime göre onlar rakip bile olamaz zaten
    e tamem işte bende onu demek istiyorum zaten ama malesef her yazılanı kendinize karşı birşey söylüyormuş gibi algılıyorsunuz aracına haksızlık etme diyorum coupe yi geçtiğini söylemene bile gerek yok t-jet in f7r hariç bütün coupeleri geçmesi kadar normal birşey yok; coupenin de o bahsettiğin araçları geçmesi kadar normal birşey yok konuşulmasına bile gerek yok!!

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e tamem işte bende onu demek istiyorum zaten ama malesef her yazılanı kendinize karşı birşey söylüyormuş gibi algılıyorsunuz aracına haksızlık etme diyorum coupe yi geçtiğini söylemene bile gerek yok t-jet in f7r hariç bütün coupeleri geçmesi kadar normal birşey yok; coupenin de o bahsettiğin araçları geçmesi kadar normal birşey yok konuşulmasına bile gerek yok!!
    F7R ile denedik 190 da 1.5-2 boy gerisinde oluyorum 3cü vites 80 basarsak geçiyorum ama uzunda yakalıyor

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

F7R ile denedik 190 da 1.5-2 boy gerisinde oluyorum 3cü vites 80 basarsak geçiyorum ama uzunda yakalıyor
    turbo olduğu için aracın çok çok normal..rollde ilk başta geçer sonradan alır..bak mesela hgt de dragda kalkışta mükemmel 2. vitesin sonuna kadar süper gidiyor ama 3 e atınca vti ve crx 2-3 boy atıyor..

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

turbo olduğu için aracın çok çok normal..rollde ilk başta geçer sonradan alır..bak mesela hgt de dragda kalkışta mükemmel 2. vitesin sonuna kadar süper gidiyor ama 3 e atınca vti ve crx 2-3 boy atıyor..
    F7R ile ve VTİ ile denedim t-jette yazılım olsa 200e kadar o araçların hepsini üzücek büyük ihtimal

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

F7R ile ve VTİ ile denedim t-jette yazılım olsa 200e kadar o araçların hepsini üzücek büyük ihtimal
    zannetmiyorum Ayberk saxo falan bilemem de vti-crx-crxturbo yada crxvti bunları çok zor üzmek..hele ki crxvti yada crx bunları görünce fazla yanaşmamanı şiddetle tavsiye ediyorum..

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

zannetmiyorum Ayberk saxo falan bilemem de vti-crx-crxturbo yada crxvti bunları çok zor üzmek..hele ki crxvti yada crx bunları görünce fazla yanaşmamanı şiddetle tavsiye ediyorum..
    standart vti ı 200 e kadar üzer büyük ihtimalle sonuça 3-4 boy gerisinde gidiyorsa yazılımla önüne geçicektir diye tahmin ediyorum,crx i bildiğim kadarı ile vtidan daha hafif en kötü onuda arkasından kovalar sonuçta 1150 kg ağırlığında 17 jantlı 1.4 turbo motorlu bi araç buda yeter
    Konu Ayberk0616 tarafından (20/06/2012 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrah problemde o ya zaten. Ben kendi aracimdan gaywt memnunum, dibine kadarda zevkini aliyorum. "Araclarimizla Son Hiz Denemelerimiz" konusunfa paylastim resim ve video'lari kendi aracima dair. Bugune kadarda hic uzmedi beni saolsun. Baskalarinin araclarindan zevk alanlara hastayim ben

Sunlar bi gun reelde denk gelse de bi gorsek diyorum acaba direksiyonda klavye kadar saglam mi hahaha

Sent my GT-I9100 using 2

cüneyt abi kartinge gidelim kartinge alalım sinirleri orda.. çıkışta yine sjet tjet gideriz peşpeşe
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

standart vti ı 200 e kadar üzer büyük ihtimalle sonuça 3-4 boy gerisinde gidiyorsa yazılımla önüne geçicektir diye tahmin ediyorum,crx i bildiğim kadarı ile vtidan daha hafif en kötü onuda arkasından kovalar sonuçta 1150 kg ağırlığında 17 jantlı 1.4 turbo motorlu bi araç buda yeter
    crx sadece 830 kg..ama piyasadakiler daha hafif neden dersen fabrika çıkışı değil hiçbirisi..çoğunda klima alet ve edevatları yok arka koltukları falan iptal ediyorlar,hafif volan takıyorlar vs vs zaten crx vti,hgt,saxo,106 gibi araçları boyluyor...Ayberk chiplesende ara hızlanmalarda geçersin yine ama 0-400 de zannetmiyorum bea kardeşim..vti yine alır bence..3-4 boy az bir ara değil hatta baya büyük bir ara diyebilirim..neyse denemek lazım 0-400 dediğin de birsürü etken rol oynuyor..c

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

crx sadece 830 kg..ama piyasadakiler daha hafif neden dersen fabrika çıkışı değil hiçbirisi..çoğunda klima alet ve edevatları yok arka koltukları falan iptal ediyorlar,hafif volan takıyorlar vs vs zaten crx vti,hgt,saxo,106 gibi araçları boyluyor...Ayberk chiplesende ara hızlanmalarda geçersin yine ama 0-400 de zannetmiyorum bea kardeşim..vti yine alır bence..3-4 boy az bir ara değil hatta baya büyük bir ara diyebilirim..neyse denemek lazım 0-400 dediğin de birsürü etken rol oynuyor..c
    hondaların genelinde klima iptali araç iç koltuk ve panzotları sökme vs vs bunlar standart
    Vti illa geçer uzunda anca ertuğun yada orkun abinin arabası gibi yüklenmiş tjetler vti ı uzundada kısadada geçer
    Konu Ayberk0616 tarafından (20/06/2012 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hondaların genelinde klima iptali araç iç koltuk ve panzotları sökme vs vs bunlar standart
    Vti illa geçer uzunda anca ertuğun yada orkun abinin arabası gibi yüklenmiş tjetler vti ı uzundada kısadada geçer
    bende yarış için honda hazırlasam bende iptal ederim ne yapayım klimayı falan evet çift turbo gömlekler pistonlar güçlendirilmiş,kısa şanzuman, blokları genişletilmiş chipli t-jet vti ı geçer

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne Kamuranmış arkadaş her açtığı konu olay oluyo..

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

bende yarış için honda hazırlasam bende iptal ederim ne yapayım klimayı falan evet çift turbo gömlekler pistonlar güçlendirilmiş,kısa şanzuman, blokları genişletilmiş chipli t-jet vti ı geçer
    O kadar abartmaya gerek yok ıhı vl37 turbo t-jetinki,ıhı vl36(bravo 150 liğin turbosu) takılıp yazılım yapılırsa araç 180-185 hp arası oluyo ozaman vti ı rahat geçicektir

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

O kadar abartmaya gerek yok ıhı vl37 turbo t-jetinki,ıhı vl36(bravo 150 liğin turbosu) takılıp yazılım yapılırsa araç 180-185 hp arası oluyo ozaman vti ı rahat geçicektir
    ben o kadar beygir artması beklemiyorum şahsen o turboyu koyduktan sonra bir ton işlem yapman lazım bütün motor ekipmanlarını güçlendirmen falan filan yani yine benim yukarıda yazdıklarımı yapman lazım..hadi oldu diyelim sen yap deneyelim
    Konu tayfux tarafından (20/06/2012 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cüneyt abi kartinge gidelim kartinge alalım sinirleri orda.. çıkışta yine sjet tjet gideriz peşpeşe
    Hahha super olur

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

bişey dikkatimi çektide onu söylemeden geçemicem videodaki araç 1.6 160 lık VTİ değil , 91-95 yılları arası üretilen EG kasa 1.6 Sİ 125 hp modeli Sohc Vtec motorlu , Üstten tek egzantirikli olduğu için Dohc Vtec gibi performans göstermez , vites aralarıda uzun sanırım
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon