Yazık olmuş![]()
Dün gece izmir ankara yolunda kötü bir olay geldi başıma. Işıklarda 2 honda duruyo arka arkaya, arkadaki adamın yanına geldim adam arabaya bakıyo inceledi biraz. Dedim 1.4 is mi bu. " evet 1.4 is " dedi, adam sürekli arabayı bağırtıyo. " vti değil demi " dedim " yok değil " dedi. Kalkalımmı dedim adama. " Ses var görüntü var ama gitmiyo bizim araba " dedi. Bende inandım ciddi söylüyo gerçekten 1.4 is sandım. Işık yeşil yandı nolduğunu anlamadım öndekide arkadakide buhar oldu adeta arkaları yere vurarak kalktılar meğersem vti mişyanımdada arkadaş vardı iyi rezil oldum tjet ile.
![]()
Konu BASTOS tarafından (16/06/2012 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
hemen baksaydın sunroff warmı dieneyse t-jet oLduğunu biLmiodurLar probLem yoktur
![]()
Konu Scottie tarafından (18/06/2012 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. lütfen standart font kullanın...
Tutte Le strade portano a İtaLy...
hahahhaah sesli güldüm![]()
![]()
bunlar kamuranin hikayelerine benziyo hadi hayirlisi![]()
Kamurannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yinemi yaa![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ağzından dizel sesi çıkarsaydın kalkmadan önce karkarkar die![]()
kamurann oğlum bak gitt
t-jet dynamic hemde beyaz...![]()
yine mi![]()
Keyif BMW'Dir...
kamuran bıkmadınmı lan askere gittim geldim hala daha fındık kadar beyinin olmadığını dünyaya ıspatlamaya çalışıyosun![]()
t.jetimizi rezil ettın be dostum çok üzüldüm..
Öyle bir geçer vti ki..Geçmiş olsun
![]()
bi bık bi usan be kardeşim!
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kamuran sen sat o arabayi. Hem kullanmayi beceremiyorsun, hemde guzelim araba gitmiyor diyorsun.
Hayir hepimizin araclari ayni. Bizimkiler gidiyorda bir tel senin ki gitmiyor cok enteresan..
Mundar ettin canim arabayi.
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
kamuran çık sobeee![]()
hoşgeldin kamuran kardeş...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision