106-206 gti, saxo vts ve 97 civic sedan vti kullanıcısı olarak yorum yapmak istiyorum. t-jet hiç kullanmadım. fakat vt-i bir yaşam tarzıdır. o araç için hayat 5500 dev/dak da başlar(valf-c kullananlar için devir değişir
)
vtec çok tehlikeli bir araçtır, fakat stok hali bulunmaz deniliyor biraz araştırırsanız bulursunuz. t-jet kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum aslında ama verilere göre 100 kere 0-100 denese 100 kere roll denese 100 ündede vti alır gibibir japon atasözü derki Vti le şaka olmaz
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Arkadaşlar konu biraz dahılacak ama geçen günlerde Taksim den gece geç saatlerde benim arabada en az 90 kilolu 4 kişi varken ışıklarda beyaz bir polo TDI ile yanyana durduk, elmanın yanında kız arkadaşı , yeşil yandı bu son hızla kalktı , ilerki ışıklarda yetişdim tekrar yeşili bekliyoruz bi ara baktım bana bakıyor, yeşilde bende son hızla kalktım kapışaya başladık nerdeyse aynalar birbirine sürtecek,benim arkadaş dedi zorlama arabayı o TDI dedi. bende o TDI ise bende de 4 kişi var, ama en sonunda ilerki ışığa ilk varan ben oldum. Benim arkadaş kusura bakma arabana laf söyledim ama lafımı geri alıyorum dedi. Bu olaydan sonra arabamı bi kat daha çok sevdim.
bi ara siyah abarth punto vardı satılıktı hatta çıkarın o arabayıda vti tsı ne varsa görüşelim![]()
Yazık olmus arkadasın konusa herkes kamuran zannedıyor HONDA teknolojısını hıc bır seyle karıstırmamak lazım bız ne kadar yuksek arabayı HONDA HAYAT ONDA unutmayalım![]()
arkadaşlar yeminler olsun bugüne kadar kimse benim 1.3'ü geçemedi. hangi aracı getirirseniz getirin bana vız gelir ; çünkü ben usta bir şoförüm hiçkimseyle yarışa girmem onun içinde kimse beni geçemez ve de benimle kapışamazarada bir şahin doğan murat yani kuş gurubunu görsem gözüme kestiriyorum.
![]()
Konu ayaman tarafından (16/06/2012 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
valla onu bunu bilmemde; 2*3 ay önce istanbuldaydım bir süre,caddede beyaz bir t-jet sport vardı tokatlamadığı leon kalmamıstı![]()
Sen Kamuran degilsen bende Michael Schumacher'im bu alemde.
Honda sever arkadaslar bi zahmet Honda alsinlar, Fiat'a binmesinler bence.
Kamuran kardesim; o kadar konusuyorsunuz moddu oydu buydu diye Honda'lar icin, tjet:te gayet mod'a acik bir araba. Sadece Erhan Yucel'in yazilimiyla 160ps aliyorsun zaten.
Kimse tjet gitmez falan demesin. Oyle bir giderki. Dileyen adamada itinaylaa gosterilir uygulamali olarak.
Once yaptiginiz icraati gorelim ondan sora konusalim. Baskalarinin arabalariyla hayal aleminde dolasmayin...
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
Stock t-jet ile düz boru eksoz filtreli vti ile denedim 2-60dan basıp 180 de 3 boy önümde oluyor 3-80de basınca öne zıplıyorum yüksek hızlarda geçiyor anca beni. bende yazılım olsa vti'ın pek şansı olmaz
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Hepimiz fiat seviyoruz ayrı bi nokta.Ama bi honda nın fabrika çıkış hali stock düz değilde perform. ise 160 ps dir.Pek anladığım söylenemez ancak arkadaşlar 2 sinin stock halini karşılaştırmak bile çok yanlış diye düşünüyorum...
He ayrıca kullanma imkanım olmadı ama kullanan varsa direksiyonunda tek geçerim![]()
Konu Scottie tarafından (18/06/2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
ben kamuran değilimde kardeşim senin Michael Schumacher olduğun bellibaksana tjete değilde kendini ferrariye biniyo ferrari şoförü olduğunu sanıyosun. Tjet gitmiyo demedim tjet kasasının hafifliğine göre motoru gayet iyi sadece başımdan geçen bir olayı anlattım adam vti değil dedi 1.4is dedi ondan kalktım zaten, vti olduğunu bilsem kalkmazdım dedim. Benim icraatım bu vti ya geçildim, senin icraatın varsa vti tokatlamak gibi görelim Luc arkadaşım ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri