Sayfa 3/9 İlkİlk 1234567 ... SonSon
175 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Dün gece sağlam alay ettiler benle

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

106-206 gti, saxo vts ve 97 civic sedan vti kullanıcısı olarak yorum yapmak istiyorum. t-jet hiç kullanmadım. fakat vt-i bir yaşam tarzıdır. o araç için hayat 5500 dev/dak da başlar (valf-c kullananlar için devir değişir )
    vtec çok tehlikeli bir araçtır, fakat stok hali bulunmaz deniliyor biraz araştırırsanız bulursunuz. t-jet kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum aslında ama verilere göre 100 kere 0-100 denese 100 kere roll denese 100 ündede vti alır gibi bir japon atasözü derki Vti le şaka olmaz
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

engin kavraloğlu
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo hgt tam donanımlı ile şu vti denemek lazım
    kaan abi denemiştir belki

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vtec deli makina ve hala guzel fiyatlara alici buluyor.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasin KOÇYİĞİT
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. BASTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106-206 gti, saxo vts ve 97 civic sedan vti kullanıcısı olarak yorum yapmak istiyorum. t-jet hiç kullanmadım. fakat vt-i bir yaşam tarzıdır. o araç için hayat 5500 dev/dak da başlar (valf-c kullananlar için devir değişir )
    vtec çok tehlikeli bir araçtır, fakat stok hali bulunmaz deniliyor biraz araştırırsanız bulursunuz. t-jet kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum aslında ama verilere göre 100 kere 0-100 denese 100 kere roll denese 100 ündede vti alır gibi bir japon atasözü derki Vti le şaka olmaz
    tjeti rezil ettin diyen arkadaşlar inşallah okuyodurlar bu yorumları teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için, araçtan arabadan anlayanlar belli ediyo kendini. Millet hala tjet ile ferrari geççeğini sana dursun biz gerçekleri yaşayalım

engin kavraloğlu
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtec deli makina ve hala guzel fiyatlara alici buluyor.
    işler biraz tıkırında gitse bir arkadaşla ortak alma hayallerimiz var bakalım gerçek olucakmı

Yusuf GÜRBÜZ
    ygurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34TZ**40
    Edilen teşekkür: 175

Arkadaşlar konu biraz dahılacak ama geçen günlerde Taksim den gece geç saatlerde benim arabada en az 90 kilolu 4 kişi varken ışıklarda beyaz bir polo TDI ile yanyana durduk, elmanın yanında kız arkadaşı , yeşil yandı bu son hızla kalktı , ilerki ışıklarda yetişdim tekrar yeşili bekliyoruz bi ara baktım bana bakıyor, yeşilde bende son hızla kalktım kapışaya başladık nerdeyse aynalar birbirine sürtecek,benim arkadaş dedi zorlama arabayı o TDI dedi. bende o TDI ise bende de 4 kişi var, ama en sonunda ilerki ışığa ilk varan ben oldum. Benim arkadaş kusura bakma arabana laf söyledim ama lafımı geri alıyorum dedi. Bu olaydan sonra arabamı bi kat daha çok sevdim.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

bi ara siyah abarth punto vardı satılıktı hatta çıkarın o arabayıda vti tsı ne varsa görüşelim

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı BASTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya vti i bilen bir kişinin yorum yapması güzel keşke herkes sizin gibi bilinçli yorum yapsa tjetle ezilmişsin rezil olmuşsun gibi yorumlar görmesem iyidi. Sanki elimden bişey geliyo altımda tjet olunca ferrari olmuyo
    görünen köy klavuz istemez hocam t-jet ile vti ayrı alemlerin araçları..

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir Süreç Özyalavuz
    Moderatör kadir07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7573
    Edilen teşekkür: 1842

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyaz T-jet Dynamic derken?
    t-jet sportların dışında beyaz renk t-jet dynamic yok benim bildiğim..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo hgt tam donanımlı ile şu vti denemek lazım
    onu da denedik hocam 0-400 de vti 2 boya yakın fark attı fakat roll de çok fazla fark atamadan yine vti kazandı..

Tanıl Timorci
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pasa26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ED 2496
    Edilen teşekkür: 67

Yazık olmus arkadasın konusa herkes kamuran zannedıyor HONDA teknolojısını hıc bır seyle karıstırmamak lazım bız ne kadar yuksek arabayı HONDA HAYAT ONDA unutmayalım

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

arkadaşlar yeminler olsun bugüne kadar kimse benim 1.3'ü geçemedi. hangi aracı getirirseniz getirin bana vız gelir ; çünkü ben usta bir şoförüm hiçkimseyle yarışa girmem onun içinde kimse beni geçemez ve de benimle kapışamaz arada bir şahin doğan murat yani kuş gurubunu görsem gözüme kestiriyorum.
    Konu ayaman tarafından (16/06/2012 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.

16. 16/06/2012, 12:55

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

valla ben t-jetle vtı yı gecebılecek adam tanımıyorum kısısel gorusum bu tabıkı...

Alıntı ygurbuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konu biraz dahılacak ama geçen günlerde Taksim den gece geç saatlerde benim arabada en az 90 kilolu 4 kişi varken ışıklarda beyaz bir polo TDI ile yanyana durduk, elmanın yanında kız arkadaşı , yeşil yandı bu son hızla kalktı , ilerki ışıklarda yetişdim tekrar yeşili bekliyoruz bi ara baktım bana bakıyor, yeşilde bende son hızla kalktım kapışaya başladık nerdeyse aynalar birbirine sürtecek,benim arkadaş dedi zorlama arabayı o TDI dedi. bende o TDI ise bende de 4 kişi var, ama en sonunda ilerki ışığa ilk varan ben oldum. Benim arkadaş kusura bakma arabana laf söyledim ama lafımı geri alıyorum dedi. Bu olaydan sonra arabamı bi kat daha çok sevdim.
    kardesım fıre motorla tdı motoru gectıysen bravo sanada...
    Konu Scottie tarafından (18/06/2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

valla onu bunu bilmemde; 2*3 ay önce istanbuldaydım bir süre,caddede beyaz bir t-jet sport vardı tokatlamadığı leon kalmamıstı

saygın çetin
    Scirocco 1.4TSI sportline saygin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 145

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla onu bunu bilmemde; 2*3 ay önce istanbuldaydım bir süre,caddede beyaz bir t-jet sport vardı tokatlamadığı leon kalmamıstı
    Geçtiğimiz pazartesi akyazı adapazarı arası ışıklarda bilen arakdaşlar için (gebeş) mevkii 1.4 tjet dynamik geldi yanıma tanıdık bir arkadaştı en son arkamdan sellektör yapıyodu..

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı BASTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tjeti rezil ettin diyen arkadaşlar inşallah okuyodurlar bu yorumları teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için, araçtan arabadan anlayanlar belli ediyo kendini. Millet hala tjet ile ferrari geççeğini sana dursun biz gerçekleri yaşayalım
    Sen Kamuran degilsen bende Michael Schumacher'im bu alemde.

Honda sever arkadaslar bi zahmet Honda alsinlar, Fiat'a binmesinler bence.

Kamuran kardesim; o kadar konusuyorsunuz moddu oydu buydu diye Honda'lar icin, tjet:te gayet mod'a acik bir araba. Sadece Erhan Yucel'in yazilimiyla 160ps aliyorsun zaten.

Kimse tjet gitmez falan demesin. Oyle bir giderki. Dileyen adamada itinaylaa gosterilir uygulamali olarak.

Once yaptiginiz icraati gorelim ondan sora konusalim. Baskalarinin arabalariyla hayal aleminde dolasmayin...

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Stock t-jet ile düz boru eksoz filtreli vti ile denedim 2-60dan basıp 180 de 3 boy önümde oluyor 3-80de basınca öne zıplıyorum yüksek hızlarda geçiyor anca beni. bende yazılım olsa vti'ın pek şansı olmaz

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hepimiz fiat seviyoruz ayrı bi nokta.Ama bi honda nın fabrika çıkış hali stock düz değilde perform. ise 160 ps dir.Pek anladığım söylenemez ancak arkadaşlar 2 sinin stock halini karşılaştırmak bile çok yanlış diye düşünüyorum...

He ayrıca kullanma imkanım olmadı ama kullanan varsa direksiyonunda tek geçerim
    Konu Scottie tarafından (18/06/2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasin KOÇYİĞİT
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. BASTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen Kamuran degilsen bende Michael Schumacher'im bu alemde.

Honda sever arkadaslar bi zahmet Honda alsinlar, Fiat'a binmesinler bence.

Kamuran kardesim; o kadar konusuyorsunuz moddu oydu buydu diye Honda'lar icin, tjet:te gayet mod'a acik bir araba. Sadece Erhan Yucel'in yazilimiyla 160ps aliyorsun zaten.

Kimse tjet gitmez falan demesin. Oyle bir giderki. Dileyen adamada itinaylaa gosterilir uygulamali olarak.

Once yaptiginiz icraati gorelim ondan sora konusalim. Baskalarinin arabalariyla hayal aleminde dolasmayin...

Sent my GT-I9100 using 2
    ben kamuran değilimde kardeşim senin Michael Schumacher olduğun belli baksana tjete değilde kendini ferrariye biniyo ferrari şoförü olduğunu sanıyosun. Tjet gitmiyo demedim tjet kasasının hafifliğine göre motoru gayet iyi sadece başımdan geçen bir olayı anlattım adam vti değil dedi 1.4is dedi ondan kalktım zaten, vti olduğunu bilsem kalkmazdım dedim. Benim icraatım bu vti ya geçildim, senin icraatın varsa vti tokatlamak gibi görelim Luc arkadaşım ?

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı saygin54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz pazartesi akyazı adapazarı arası ışıklarda bilen arakdaşlar için (gebeş) mevkii 1.4 tjet dynamik geldi yanıma tanıdık bir arkadaştı en son arkamdan sellektör yapıyodu..
    leon kuzenimde var ve başka bir araç,lafım yok
    ancak o beyaz t-jet sport başka bir makine onu belirtmek istedim. Ayrıca bu kamuran değil sanırım

Sayfa 3/9 İlkİlk 1234567 ... SonSon