Bu bahsettıgınız megane coupeler kac model? Dizeli geçemeyenler. 1.6 200 model falan coupeler var ya eskı onlar bıle 200 u gecıyor cok rahat. 200 kmyı anca 1.6 dızel bır arabayla gecersın umarım multıjetler bunları gecıyor demıyorsundur?
Saygılar
Printable View
Bu bahsettıgınız megane coupeler kac model? Dizeli geçemeyenler. 1.6 200 model falan coupeler var ya eskı onlar bıle 200 u gecıyor cok rahat. 200 kmyı anca 1.6 dızel bır arabayla gecersın umarım multıjetler bunları gecıyor demıyorsundur?
Saygılar
Emrah problemde o ya zaten. Ben kendi aracimdan gaywt memnunum, dibine kadarda zevkini aliyorum. "Araclarimizla Son Hiz Denemelerimiz" konusunfa paylastim resim ve video'lari kendi aracima dair. Bugune kadarda hic uzmedi beni saolsun. Baskalarinin araclarindan zevk alanlara hastayim ben :D
Sunlar bi gun reelde denk gelse de bi gorsek diyorum acaba direksiyonda klavye kadar saglam mi hahaha
Sent my GT-I9100 using 2
hocam dediğim gibi coupe aracı çok iyi biliyorum limitlerini de çok iyi biliyorum 2 tane aldım sattım toplamda 2-3 yıl kullandım ve roll drag hertürlü sürdüm ve diyorum ki evet dizeller de geçiyor..1.6 120 lik bravo 2.0 dizel araçlar yok mu Türkiye'de..sadece 1.3 dizel mi var? o bahsettiğin arabalar ile yarışıpta t-jet aracına haksızlık etme..onları geçen aracı da geçtim diyerek yine t-jetine haksızlık etme..
e tamem işte bende onu demek istiyorum zaten ama malesef her yazılanı kendinize karşı birşey söylüyormuş gibi algılıyorsunuz aracına haksızlık etme diyorum coupe yi geçtiğini söylemene bile gerek yok t-jet in f7r hariç bütün coupeleri geçmesi kadar normal birşey yok; coupenin de o bahsettiğin araçları geçmesi kadar normal birşey yok konuşulmasına bile gerek yok!!
standart vti ı 200 e kadar üzer büyük ihtimalle sonuça 3-4 boy gerisinde gidiyorsa yazılımla önüne geçicektir diye tahmin ediyorum,crx i bildiğim kadarı ile vtidan daha hafif en kötü onuda arkasından kovalar :) sonuçta 1150 kg ağırlığında 17 jantlı 1.4 turbo motorlu bi araç buda yeter :)
crx sadece 830 kg..ama piyasadakiler daha hafif neden dersen fabrika çıkışı değil hiçbirisi..çoğunda klima alet ve edevatları yok arka koltukları falan iptal ediyorlar,hafif volan takıyorlar vs vs zaten crx vti,hgt,saxo,106 gibi araçları boyluyor...Ayberk chiplesende ara hızlanmalarda geçersin yine ama 0-400 de zannetmiyorum bea kardeşim..vti yine alır bence..3-4 boy az bir ara değil hatta baya büyük bir ara diyebilirim..neyse denemek lazım 0-400 dediğin de birsürü etken rol oynuyor..c
Ne Kamuranmış arkadaş her açtığı konu olay oluyo..
bişey dikkatimi çektide onu söylemeden geçemicem :) videodaki araç 1.6 160 lık VTİ değil , 91-95 yılları arası üretilen EG kasa 1.6 Sİ 125 hp modeli Sohc Vtec motorlu , Üstten tek egzantirikli olduğu için Dohc Vtec gibi performans göstermez , vites aralarıda uzun sanırım