:))))) kötü tokatlamışlar
Printable View
:))))) kötü tokatlamışlar
Tamam vti tjet olayı 3 aşağı 5 yukarı çözülmüş gibi yalnız bu arkadaş kamuran mı değil mi o ne oldu?
Bu kamurani tofasta ise alsalar ya , kamuran evlat olsan sevilmezsin
Luc bu arada ayni mesajlari banada atmisti bu araba 200u gecmiyor diye :))
ne hikmetse aynı sayısız soru msjları banada atılmış :D
DİKKAT! Lütfen bu mesajı okuyun...
Arkadaslar Uzamış gitmiş konu gerçi hiç şaşırmadım hangi forumu açıp bakarsanız bakın aynı şey heryerde var nezaman bir kıyaslama ile ilgili bir konu açılsa hemen 8-10 sayfaları bulur tartışma her neyse bende uzamasın diye yazmıştım ama sonuc değişmeyecek :))
Konuyu açan arkadas belki de provoke amaçlı açmıştır kim bilir, sonrada marka fanatikligi yapanlar vti geçemez t-jet gecer gibi söylemlerde bulundular ve konu uzadı gitti ancak konunun uzamasında sorumlu gördüğüm ve bana sen bu araçlara bindin mi diye soran ve sonra izleyince güldüğüm bir video ekleyen uyemize son kez mesaj yazıyorum son kez yazıyorum çünkü kendisinin bilgi sahibi olmadığına ve muhalefet olmaktan başka birsey yapmadığına eminim artık...
@Luc;
Cüneyt hocam yazılanları yasınıza saygısızlık olarak algılamayın. Bana sormuştunuz bu araçları kullandınız mı diye ilk mesajımı okusaydınız anlarsınız o mesajımda cevabınız var. İlk basta bazı kisilerin bu forumda karalama yaPmaya çalıştıkları düşüncesini savunduğunuzu zannederekten Saygı duymuştum ancak sonraki mesajlarınızda bunun böyle olmadıgı çok açık. Eğer siz vti denen aracı gercekten biliyor olsaydınız zaten bu mesajlara muhalefet olmazdınız. Ben su gecer bu gecer demedim diye mesaj atıyorsunuz arkasından vti vs t-jet videosu ekliyorsunuz lakin eklediğiniz videoyu izlediğinizde t-jetin aldığına inandıysanız size sadece gülüyorum. Eklediğiniz videonun hemen üstünde trafiğe takılmadan aynı araçların denediği 7dk lik bir video var onu izleyin orda 4-5 kere deniyorlar ve punto yok ortalıkta. Kaldi ki ben size normal bir vti bu video da bulunan vti dan daha iyi gittiğinin garantisini verebilirim normal bir vti 5500rpm den sonra yani vtech açınca devir saatini 9000rpm'e çıkışını gözlemlemek bile zordur. Herneyse sonuc değişmez marka fanatikligine ve tartışma ortamı yaratmaya gerek yok. Bu kıyaslama başlı basına saçma bir kıyaslama zaten...
Şimdi vtech açma diye bir tabir kullandım diye lütfen biliP bilmeyen insanlar ben su vtech'i geçtim söyle yaptım demesinler Honda'nin 5 çeşit vtech teknolojisi var vtech'i 5500rpm de açanlar performans amaçlı kullandığı araçlarda var b16,b18,b20 ve k20 gibi bunlarıda açıklıyorum çünkü uzamasın bu tartışma diye aklın yolu bir ;)
Levent hakikaten komiksin ya. Bende daha onceki mesajlarimda tjet vti gecer vti tjet gecer diye bir yorum yapmadigimi soyledim farkindaysan. Vti'in 9200rpm cevirdigini bende cok iyi biliyorum.
Herseyi gectim. Stok bir vti 7.6saniye de 0-100 yapiyor zaten. Boyle birsey soylemek icin aptal olmal lazim.
Israrla bu yazdiklarimdan "tjet vti'yi gecer" demisim gibi bir sonuc cikarmaniza bi turlu anlam veremedim. Benim takildigim twk sey bu elemanin sacma sapan konular acip yorumlar yapmasi defalarca forumdan atilmasina ragmen.
Bence sende benim yazdiklarimi tekrar bir gozden gecir. O paylastigim videoda farkindaysan cekim yapan arac gec kalkis yapiyor ve belli bir yerden sonra frenlemek zorunda kaliyor ondeki eski kasa yuzunden. Sen benim ne demek istedigimi anlamamissin. O yuzden seninle tartismayacagim.
Sent my GT-I9100 using 2
Konuyu açan kişiyle ilgili fikrimi belirttim zaten provoke amaçlı diye, ayrıca son mesajımda bende sizin "o gecer bu gecer demedim" demenize rağmen o videoyu paylaşmanıza anlam veremedim. Böyle birşeyi savunmayın biri neden böyle bir video paylaşır ki?
Arkadaşlar t-jet geçer demek ne kadar fanatiklikse vti geçer demek de o kadar fanatikliktir:)
İşin doğrusu aynı segmentlerde 160bg lik bir aracın 120bg lik bir aracı geçeceğinin denmesidir.2000 motor 160bg lik bir motorla da (vti olmayan) honda t-jeti geçebilir.
Hiçbir arkadaş t-jet sport civic vti geçer diyemez tabiki.Ancak turbonun verdiği düşük devirdeki yüksek tork ara hızlanmada -ilk başta- etkili olabilir sadece.Bunun dışında son hız, hızlanma... t-jet geride kalacaktır hep.Vti la aynı araç ağırlığına sahip bir örneğin tsi 160bg de vti yı rahatlıkla geçer.Burada önemli olan marka ya da motor adı değil, bg, tork ve bunların hangi devirde ve ne kadar süreyle elde edildiğidir.Tabi bunun dışında ağırlık, vites oranları, sürücü gibi etkenler de var,
Sonuçta vti hafif bir karoserin içinde 160bg güç üretmekte ve çok performanslı olmakta.T-jeti değil yüzlerce aracı geçebilir yüzlerce araca da geçilebilir...
Bu sevgili Kamuran nasil kalkis yapilir gorsun diye paylastim o video'yu ben :)
160lik vti civic'i bosver. 1.6 125lik vtec bile 0-100 haricinde ki ara hizlanmalarda (100-180, 120-210 gibi) neredeyse tjetle beraber yuruyor sartlar ayni oldugunda.
Sent my GT-I9100 using 2
Arda agzina saglik. Bu gencler beni anlamiyor. Kurtardin beni. Seni anlayacaklardir :)
Sent my GT-I9100 using 2
Ayberk aslında hepimiz aynı seyden bahsediyoruz lakin aklın yolu bir hesap ortada markalar önemli değil verilere bakınca ne olduğu belli oluyor zaten ama veriler ve tecrubelere rağmen kendi kullandığımız aracı savunmak marka fanatikligi olur demeye çalıştım ben.
Sonuc olarak guzel aciklamissin markalara bakmadan verilere bakıp yorum yapmak daha doğru olur bu konuda burda kapanır ;)
Ayberk beni simdiye kadar denk gelenler arasinda bir tane yeni kasa M3 gecebildi bu aracla.
Ama gel gor ki yasamak lazim bunlari. Bizim milletin cogu yolda gorse benim araci ufo geciyor falan sanir. Burda video koyariz kadran resmi gosteririz atar tutarlar :D
Sent my GT-I9100 using 2
Bu konu ''Geyik'' bölümüne alınmalı diye düşünüyorum :yawn:
cüneyt bence çabuk sinirleniyosun :) Boşverin tjeti vti ı vtech i herkes kendi aracından zevk almaya çalışsın.Tjet sport ile çoğu arabaya kafa tutmak ara hızlanmalarda dalga geçmek güzel duygu 220 km den sonrası zaten bassın gitsin :) Sonuçta grandepunto kullanıyoruz
hocam o söylediğin arabaları dizeller de geçiyor tamamen binek araçlar..bu araçları geçen aracı geçiyorum dersen kendi aracına haksızlık etmiş olursun..ki bunları megane coupenin geçmesi çok çok normal..2 tane kullandım birisi 2000 diğeri 2001 modeldi bunları hertürlü yer zaten..