Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon
175 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Dün gece sağlam alay ettiler benle

Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

)))) kötü tokatlamışlar

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Tamam vti tjet olayı 3 aşağı 5 yukarı çözülmüş gibi yalnız bu arkadaş kamuran mı değil mi o ne oldu?

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam vti tjet olayı 3 aşağı 5 yukarı çözülmüş gibi yalnız bu arkadaş kamuran mı değil mi o ne oldu?
    Elemanin yazdigi postlara bakinca Kamuran oldugu anlasiliyor.

Bir depoyla 1.270km yol yapmis. Beyaz tjet dynamic'le

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Bu kamurani tofasta ise alsalar ya , kamuran evlat olsan sevilmezsin
    Luc bu arada ayni mesajlari banada atmisti bu araba 200u gecmiyor diye )

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kamurani tofasta ise alsalar ya , kamuran evlat olsan sevilmezsin
    Luc bu arada ayni mesajlari banada atmisti bu araba 200u gecmiyor diye )
    eski nicki ile bana da atmıştı, çok benzer mesajlar
    1270 km de baya iyiymiş

ilker özçevik
    ilker_ozcevik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

ne hikmetse aynı sayısız soru msjları banada atılmış

Furkan ozcnr
    oz.frkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 71

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O isler senin dedigin gibi olmuyor dostum..

Sent my GT-I9100 using 2
    bu konu hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririm.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı oz.frkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririm.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Levent Açıksöz
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. LevenTgb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Mango Turuncu
    Plaka
    34 BTD 07
    Edilen teşekkür: 126

DİKKAT! Lütfen bu mesajı okuyun...

Arkadaslar Uzamış gitmiş konu gerçi hiç şaşırmadım hangi forumu açıp bakarsanız bakın aynı şey heryerde var nezaman bir kıyaslama ile ilgili bir konu açılsa hemen 8-10 sayfaları bulur tartışma her neyse bende uzamasın diye yazmıştım ama sonuc değişmeyecek )

Konuyu açan arkadas belki de provoke amaçlı açmıştır kim bilir, sonrada marka fanatikligi yapanlar vti geçemez t-jet gecer gibi söylemlerde bulundular ve konu uzadı gitti ancak konunun uzamasında sorumlu gördüğüm ve bana sen bu araçlara bindin mi diye soran ve sonra izleyince güldüğüm bir video ekleyen uyemize son kez mesaj yazıyorum son kez yazıyorum çünkü kendisinin bilgi sahibi olmadığına ve muhalefet olmaktan başka birsey yapmadığına eminim artık...

@Luc;
    Cüneyt hocam yazılanları yasınıza saygısızlık olarak algılamayın. Bana sormuştunuz bu araçları kullandınız mı diye ilk mesajımı okusaydınız anlarsınız o mesajımda cevabınız var. İlk basta bazı kisilerin bu forumda karalama yaPmaya çalıştıkları düşüncesini savunduğunuzu zannederekten Saygı duymuştum ancak sonraki mesajlarınızda bunun böyle olmadıgı çok açık. Eğer siz vti denen aracı gercekten biliyor olsaydınız zaten bu mesajlara muhalefet olmazdınız. Ben su gecer bu gecer demedim diye mesaj atıyorsunuz arkasından vti vs t-jet videosu ekliyorsunuz lakin eklediğiniz videoyu izlediğinizde t-jetin aldığına inandıysanız size sadece gülüyorum. Eklediğiniz videonun hemen üstünde trafiğe takılmadan aynı araçların denediği 7dk lik bir video var onu izleyin orda 4-5 kere deniyorlar ve punto yok ortalıkta. Kaldi ki ben size normal bir vti bu video da bulunan vti dan daha iyi gittiğinin garantisini verebilirim normal bir vti 5500rpm den sonra yani vtech açınca devir saatini 9000rpm'e çıkışını gözlemlemek bile zordur. Herneyse sonuc değişmez marka fanatikligine ve tartışma ortamı yaratmaya gerek yok. Bu kıyaslama başlı basına saçma bir kıyaslama zaten...

Şimdi vtech açma diye bir tabir kullandım diye lütfen biliP bilmeyen insanlar ben su vtech'i geçtim söyle yaptım demesinler Honda'nin 5 çeşit vtech teknolojisi var vtech'i 5500rpm de açanlar performans amaçlı kullandığı araçlarda var b16,b18,b20 ve k20 gibi bunlarıda açıklıyorum çünkü uzamasın bu tartışma diye aklın yolu bir

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı LevenTgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...a bir kıyaslama zaten...

Şimdi vtech açma diye bir tabir kullandım diye lütfen biliP bilmeyen insanlar ben su vtech'i geçtim söyle yaptım demesinler Honda'nin 5 çeşit vtech teknolojisi var vtech'i 5500rpm de açanlar performans amaçlı kullandığı araçlarda var b16,b18,b20 ve k20 gibi bunlarıda açıklıyorum çünkü uzamasın bu tartışma diye aklın yolu bir
    Levent hakikaten komiksin ya. Bende daha onceki mesajlarimda tjet vti gecer vti tjet gecer diye bir yorum yapmadigimi soyledim farkindaysan. Vti'in 9200rpm cevirdigini bende cok iyi biliyorum.

Herseyi gectim. Stok bir vti 7.6saniye de 0-100 yapiyor zaten. Boyle birsey soylemek icin aptal olmal lazim.

Israrla bu yazdiklarimdan "tjet vti'yi gecer" demisim gibi bir sonuc cikarmaniza bi turlu anlam veremedim. Benim takildigim twk sey bu elemanin sacma sapan konular acip yorumlar yapmasi defalarca forumdan atilmasina ragmen.

Bence sende benim yazdiklarimi tekrar bir gozden gecir. O paylastigim videoda farkindaysan cekim yapan arac gec kalkis yapiyor ve belli bir yerden sonra frenlemek zorunda kaliyor ondeki eski kasa yuzunden. Sen benim ne demek istedigimi anlamamissin. O yuzden seninle tartismayacagim.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Levent Açıksöz
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. LevenTgb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Mango Turuncu
    Plaka
    34 BTD 07

Konuyu açan kişiyle ilgili fikrimi belirttim zaten provoke amaçlı diye, ayrıca son mesajımda bende sizin "o gecer bu gecer demedim" demenize rağmen o videoyu paylaşmanıza anlam veremedim. Böyle birşeyi savunmayın biri neden böyle bir video paylaşır ki?

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Arkadaşlar t-jet geçer demek ne kadar fanatiklikse vti geçer demek de o kadar fanatikliktir
    İşin doğrusu aynı segmentlerde 160bg lik bir aracın 120bg lik bir aracı geçeceğinin denmesidir.2000 motor 160bg lik bir motorla da (vti olmayan) honda t-jeti geçebilir.

Hiçbir arkadaş t-jet sport civic vti geçer diyemez tabiki.Ancak turbonun verdiği düşük devirdeki yüksek tork ara hızlanmada -ilk başta- etkili olabilir sadece.Bunun dışında son hız, hızlanma... t-jet geride kalacaktır hep.Vti la aynı araç ağırlığına sahip bir örneğin tsi 160bg de vti yı rahatlıkla geçer.Burada önemli olan marka ya da motor adı değil, bg, tork ve bunların hangi devirde ve ne kadar süreyle elde edildiğidir.Tabi bunun dışında ağırlık, vites oranları, sürücü gibi etkenler de var,

Sonuçta vti hafif bir karoserin içinde 160bg güç üretmekte ve çok performanslı olmakta.T-jeti değil yüzlerce aracı geçebilir yüzlerce araca da geçilebilir...
    Konu ABNEW tarafından (20/06/2012 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı LevenTgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan kişiyle ilgili fikrimi belirttim zaten provoke amaçlı diye, ayrıca son mesajımda bende sizin "o gecer bu gecer demedim" demenize rağmen o videoyu paylaşmanıza anlam veremedim. Böyle birşeyi savunmayın biri neden böyle bir video paylaşır ki?
    Bu sevgili Kamuran nasil kalkis yapilir gorsun diye paylastim o video'yu ben

160lik vti civic'i bosver. 1.6 125lik vtec bile 0-100 haricinde ki ara hizlanmalarda (100-180, 120-210 gibi) neredeyse tjetle beraber yuruyor sartlar ayni oldugunda.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Arda agzina saglik. Bu gencler beni anlamiyor. Kurtardin beni. Seni anlayacaklardir

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sevgili Kamuran nasil kalkis yapilir gorsun diye paylastim o video'yu ben

160lik vti civic'i bosver. 1.6 125lik vtec bile 0-100 haricinde ki ara hizlanmalarda (100-180, 120-210 gibi) neredeyse tjetle beraber yuruyor sartlar ayni oldugunda.

Sent my GT-I9100 using 2
    t-jet yüzlerce araç geçebilir ama yüzlerce aracada geçilebilir aynısı vti içinde geçerli
    Konu Ayberk0616 tarafından (20/06/2012 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Levent Açıksöz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Mango Turuncu
    Plaka
    34 BTD 07

Ayberk aslında hepimiz aynı seyden bahsediyoruz lakin aklın yolu bir hesap ortada markalar önemli değil verilere bakınca ne olduğu belli oluyor zaten ama veriler ve tecrubelere rağmen kendi kullandığımız aracı savunmak marka fanatikligi olur demeye çalıştım ben.

Sonuc olarak guzel aciklamissin markalara bakmadan verilere bakıp yorum yapmak daha doğru olur bu konuda burda kapanır
    Konu LevenTgb tarafından (20/06/2012 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Ayberk beni simdiye kadar denk gelenler arasinda bir tane yeni kasa M3 gecebildi bu aracla.

Ama gel gor ki yasamak lazim bunlari. Bizim milletin cogu yolda gorse benim araci ufo geciyor falan sanir. Burda video koyariz kadran resmi gosteririz atar tutarlar

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

20. 20/06/2012, 20:39

Servet MISTAK
    srvtmstk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    06DP8728
    Edilen teşekkür: 4

Bu konu ''Geyik'' bölümüne alınmalı diye düşünüyorum

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

cüneyt bence çabuk sinirleniyosun Boşverin tjeti vti ı vtech i herkes kendi aracından zevk almaya çalışsın.Tjet sport ile çoğu arabaya kafa tutmak ara hızlanmalarda dalga geçmek güzel duygu 220 km den sonrası zaten bassın gitsin Sonuçta grandepunto kullanıyoruz

23. 20/06/2012, 21:06

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0-100dede ara hızlanmalardada hiç bi 1.6 düz motorlu vtec2 de dahil t-jete yanaşamaz
    Eski aracımla 1.6 16 v megane coupe ile bi çok araçla denedim sınıfındaki tüm 1.6 ları geçiyor.
    1.6 16v 100hp ford focus 2004-2005
    1.6 16v megane1 sedan
    1.6 16v megane 2 115hp
    1.6 8v seat leon
    1.6 8v vw golf
    1.6 16v vtec2 honda 2004-2005
    bunların hepsini geçen megane coupeyi ben 2-60dan bastığımızda saniyesine ayırıyorum bu yüzden hiç bi 1.6 atmosferik standart araç t-jet ile yürüyemez. vti ile denedim gayette sağlıklı bi araçtı düz boru eksoz aem filtre kiti short shift pilotajıda iyi olan bi çocuk 2ci vites 60 dan 180 e kadar bastık max 4 boy fark atabildi 3cü vites 80de bastık 150-160 gibi anca yanıma gelebildi daha alt hızlarda hep gerimdeydi.
    tamam t-jet uçak değil biliyoruz ama vti da insanların bu kadar abarttığı kadar bi araç değil vti güzel bahsettiğim vti 1.4 160 hp golf 6 ile denedi 3-4 boy fark yedi
    turbolu araç her zaman iyidir heleki ara hızlanmalarda
    Arda abininde dediği gibi t-jet yüzlerce araç geçebilir ama yüzlerce aracada geçilebilir aynısı vti içinde geçerli
    hocam o söylediğin arabaları dizeller de geçiyor tamamen binek araçlar..bu araçları geçen aracı geçiyorum dersen kendi aracına haksızlık etmiş olursun..ki bunları megane coupenin geçmesi çok çok normal..2 tane kullandım birisi 2000 diğeri 2001 modeldi bunları hertürlü yer zaten..
    Konu tayfux tarafından (20/06/2012 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.

25. 20/06/2012, 21:55

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon