Vtec arkadan baktırır benzin mazot yaktırır ...
herzamanki gibi yine hesabı sen ödemişsin....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Vtec arkadan baktırır benzin mazot yaktırır ...
Allahtan benim araç 1.4 fire da zorumaa gitmiyor böyle şeyler. nede olsa yapabileceğim pek bişey yok bu konularda.![]()
ah be kardeşim be
Geçen gün BMW 5.20 ile kapıştım e-5'te. Hafif trafik vardı 2-3km kapıştık. Girdim aralardan yutturdum dumanımı zengin zübbesine![]()
Evt o kadar kolay olmuyor malesef
Opel astra 1.4 turbo 140 hp ye tozumuzu yutturduk. 160 lık scırococya da yutturduk zamanında. Aracının gucunu bılen daha onemlısı kullanmasını bılen sofor goturuyor genelde kapısmaları. Beygır gubu yuksek olan arac her zaman kazanamıyo malesef. Vıtes gecısleri, kalkısta patınaj, trafık durumu vs ıyı takıp eden yuzde 90 alır.
Hadi anahtarına kapışın beyler![]()
Kamuran sana type-r da versek gene o vti a geçilirsin çünkü senin şöförlüğün yok sen git bilgisayarda granturismo yada need for speed flaan oynayada caddede abilerinin kardeşlerinin yeteneklerini izle bi insan süremiyorsa süremiyordur sende araba süremeyenlerdensin bu yüzden zorlama yakında seni izmir ekibindekiler 1.4 fire ile geçicekler merak etme
![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
kamuran bencede oglum bak gıttt!!! adam bu kadar kendını bellı edermı ya? bu arada beyler yenı kasa golflerde arkadaskı TSI yazısında S ve I kırımızı olunca kac beygırlıgı oluyor?122 mı?
Kamuran falan diyorsunuzda anlamadım bişey beni birinle karıştırdınız galiba. Konuya döncek olursak tjetle vti geçebilcek adam gösterin bana arabamın anahtarını çıkarıp vericem eline? Ben 1.4 is sandım aracı ondan kalktım vti olduğunu bilsem zaten kalkmazdım takmıyo gibi yapardım vti ile tjet aynı sınıf araç değil.
VTI dediğim araç şu bilmeyenler varsa normal hondalarla karıştırmasın https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9251779/detay/ .. ayrıca piyasada temiz stock vti yok hepsinde bir ton oynama var hepsi yüklü. Stock hali 160 beygir iken 0-100 ü 7.3 iken tjetle nasıl geçmemi bekliyosunuz ? Ki kaldıki stockta değildir en az 200 beygirdi dünkü araç
Konu BASTOS tarafından (16/06/2012 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
vtc kac beygir arkadaşlar
vti lar orjınal 160 hp ancak arabanın motorunun durumunu bılemezsınız tabıkı 97 model vti 15 senelık motorla 2009 model t jetın motoru aynı olamaz. Tjetle %100 performans alırsın ancak 15 yıllık motordan yuzde 70 80 alırsın zaten eger cok ıyı bakımlı degılse kafa kafaya gırersın. Bunu da dusunmek lazım arkadaslar. Fabrıka verısındekı 7.3 sanıye dumduz bır yolda ve en iyi devirde yapılan vıtes degısımındedır. Her vıtesın en iyi tork verdıgı devırde vıtes degstrıldıgınde o deger ancak elde edılır. Dıyorum ya bu araba sonucta m3 degıl arada o kadar buyuk farlar yok abartmayalım yanı. T jetın de hakkını verıp kullanan bı arkadas yerı gelınce vtiyı gecebılır elbette.
160 beygir arkadaşım ama piyasada 160 beygir vti yok hepsi yüklü bir ton chiptir egzos filtre downpipe ne varsa koyuyolar
efe_erdem arkadaşım haklısın vti bir m3 değil ama güçlü makina birde dün akşamki çok fenaydı kalkışı. Fabrika verilerinde 7.3 yazıyor vti bizim tjetlerin 8.9. Düz yol falan demişsin o konuda haklısın ama o verielr bizim içinde geçerli nasılki vti ile 7.3 ü yakalayamazsak tjet ilede 8.9 u yakalayamayız. Her türlü iki arabayıda iyi süren iki şoför oldğunda vti tjeti geçecektir.
Şoförlüğüm çok iyidir güvenirim ama ne kadar iyi olursan ol eşşeği at yapamazsıntjet tabiki eşşek değil ama yanımdaki adamın elleride armut toplamıyo oda iyi şoför. Konu altına bir ton gereksiz mesaj yazılmış tjeti rezil etmişsin nasıl geçemezsin falan. Tjetle vti geçebilcek varsa gelsin buyursun karşıyakada oturuyorum ben vti kullancam kendi tjetimi arkadaşa vericem sürmesi için
![]()
türkiyedeki vtil ların 96 olanları yani kırmızı kapak olanları en tehlikelisidir..vti ile dalga geçmeye gelmez çoğu vti binicisi bu araçların kurdu olmuştur ve araçlarını çok iyi tanırlar..vti-crx-saxo_vts-106_gti vb.araçları t-jet kullanıcısı arkadaşlar bu araçları hiç yabana atmasın..bu araçları alan ve kullanan kişiler bu araçları bilen kişilerdir bilmeden bir işe kalkışırlarsa zaten sonları t-jet ile kalkış yapmadan malesef kötü biter...
kalkışlarda ve rollerde şöförlük her ne kadar büyük bir etki olsa da sizinde bildiğiniz gibi araçların ağırlığı çok ama çok önemlidir..buraya bakarsak grande punto t-jetin baya bi avantajlı olduğunu ve yarışlarda neden iyi sonuç elde ettiğinizi daha net bir şekilde görürüz..puntonun kalkacağı araç corsanın turbolu modelleridir.
grande punto t-jet: Boş Ağırlık: 1155 kg
opel astra 1.4 turbo : Sürücü dahil bos ağırlık 1373 kg
wv scirocco: 1346 Kg
Konu Scottie tarafından (18/06/2012 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Gecenlerde sanayide gordum vtec e turbo uyguluyorlardi. Yolda denk gelirse aglatir soylemedi demeyin.![]()
bravo hgt tam donanımlı ile şu vti denemek lazım
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri