Alıntı LevenTgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...a bir kıyaslama zaten...

Şimdi vtech açma diye bir tabir kullandım diye lütfen biliP bilmeyen insanlar ben su vtech'i geçtim söyle yaptım demesinler Honda'nin 5 çeşit vtech teknolojisi var vtech'i 5500rpm de açanlar performans amaçlı kullandığı araçlarda var b16,b18,b20 ve k20 gibi bunlarıda açıklıyorum çünkü uzamasın bu tartışma diye aklın yolu bir
Levent hakikaten komiksin ya. Bende daha onceki mesajlarimda tjet vti gecer vti tjet gecer diye bir yorum yapmadigimi soyledim farkindaysan. Vti'in 9200rpm cevirdigini bende cok iyi biliyorum.

Herseyi gectim. Stok bir vti 7.6saniye de 0-100 yapiyor zaten. Boyle birsey soylemek icin aptal olmal lazim.

Israrla bu yazdiklarimdan "tjet vti'yi gecer" demisim gibi bir sonuc cikarmaniza bi turlu anlam veremedim. Benim takildigim twk sey bu elemanin sacma sapan konular acip yorumlar yapmasi defalarca forumdan atilmasina ragmen.

Bence sende benim yazdiklarimi tekrar bir gozden gecir. O paylastigim videoda farkindaysan cekim yapan arac gec kalkis yapiyor ve belli bir yerden sonra frenlemek zorunda kaliyor ondeki eski kasa yuzunden. Sen benim ne demek istedigimi anlamamissin. O yuzden seninle tartismayacagim.

Sent my GT-I9100 using 2