Full den gelip depomdan tam 4litre yakıt çektiler 4 adet şişeye doldurup bir tanesini bana verdiler birde 3 adet form doldurup kopyalarını da bana verdiler. Test sonuçları geldiğinde benimle paylaşacaklar ancak hiçbir şeyi kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum. Sonuçta dizel akaryakıt için belirli normlar var bu normlarda zaten tüpraşın rafineri çıkışında mevcut diğer katmış oldukları katkılar vs. sadece biraz daha iyi hale getirmek için yapılıyor. Fiat servisi aracın yakıt güvence sistemini kullansaydım eğer yakıt ile ilgili ortaya çıkan sorunlar için yakıt testi falan yapılmadığını enjeksiyonları bosch servisine kontrol için gönderdiklerinde eğer yakıt kaynaklı diye rapor gelirse ve araç garanti dahilinde yakıt güvence sistemini kullanıyorsa direk değişimini yaptıklarını ve müşteriyi mağdur etmemeye çalıştıklarını söyledi. Ancak yakıtı başka bir firmadan aldığımız zaman yakıt testi vs. istendiğini ve sorun yine yakıt kaynaklı olursa yakıt firmasından talep edebileceğimi fakat bütün yakıt firmaları belirli normları karşıladığından müşterinin ortada kaldığını söylediler.

Kısacası şuan için kafamda full garanti bi işe yaramayacak diye bir düşünce oluştu ve yakıtımı yeniden opetten almaya karar verdim rapor sonuçları geldiğinde diğer bilgileride sizler ile paylaşacağım.

Saygılarımla.