Atasözü: Ucuz etin yahnisi (yenmez) tatsız olur . Günde çok yüksek kilometreler yapmıyorsan, benzini dizeli en pahalı kim satıyorsa ordan al...tecrübe ile sabittir başın ağrımaz....ucuza satan istasyon deposunu bile temizlemez.
Atasözü: Ucuz etin yahnisi (yenmez) tatsız olur . Günde çok yüksek kilometreler yapmıyorsan, benzini dizeli en pahalı kim satıyorsa ordan al...tecrübe ile sabittir başın ağrımaz....ucuza satan istasyon deposunu bile temizlemez.
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
yani şikayet edenler bu yazdıklarınızı düşünemiyormu? olaya son noktayı koydunuz yani nedeni havaların soğumasımı? full den alınan yakıtın yol açtığı zararı odeyen araç sahibninin tamir için verdiği para alın teriyle kazanılmış bi para değil ozaman senin gözünde?.biz zaten benzini baska bir yerden alıyor demiyoruzki..diğer mesajlarda yazılanlarda tüm nedenleri açıklanmiştir..tekrardan dikkatle okuduğnuzda gönderdiğiniz mesajın ne kadar anlamsız bir msj olduğun anlıcaksınız..bu arada kımse kımsenın ekmeğine kan doğramıyor.arabasına gözü gibi bakan halınden anlayan adam zaten durumu fark edip aracına fullden yakıt almayı bırakıyor.bizim burda amacımız en azından forum uyelerinin full mağduru olmasını ıstememiyişimizdir..ha illakı kullancam diyen kişiyede kımse kullanmıcaksın diyemez zaten..daha sonra aracı arızalandımı burda yazar o zaman emsal teskıl eder kımsede kullanmaz o olaydan sonra..ama olan o arkadasa olur cebınden tamır ıçın bir dunya para veriri.full de depodan yakıt numunesi aldırır herzaman olduğu gibi standartlar ıcınde der olayı kapatır bukadar basıtt..olmuş yaşanmış seyler bunlar yuzlerce msj var sitede...
onrky
1.4 starjet 95hp
bende 5-6 aydır fullden alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. daha az km yaptığı söyleniyor ama bende hiç fark etmedi.
uğur dandik olupta denetimde sorun yaşamayan o kadar çok istasyon var ki bizim müdür yard. opetten aldı 2 km sonra araba zınk diye durdu 33 milyar masraf çıktı düşün yani opet gibiköklü bir istasyon 2 .cisi mogaz babam arabaya ordan lpg alırdı hep babamda hep diyordu bu yakıtta gariplik vardı diyordu meğer adamlar hava basıyormuş ayrıca ustada şahit oldu beraber aldılar ee hani nerde denetim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri