43 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Full yakıt asla!!!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Full yakıt asla!!!

FULL AKARYAKIT Aracımın Tüm Dengesini Bozdu! Opel 2008 model aracıma sürekli Opet'ten yakıt alıyordum. Olmadık yerde yakıt ihtiyacım oldu ve maal...
    Devamı

FULL AKARYAKIT Akaryakıtta Sorun Yaşıyorum! Full aldığım 2. dizeldi simdi motoru elime aldım ustanın dediğine göre % 100 yakıttan Full'ü aradım ...
    Devamı
    [ 11 Ekim 2011 ]
    afatsum3457

FULL AKARYAKIT Aracımın Deposu 40,95 Lt Benzin Aldı! Full Harem'de 42 litrelik deposu olan Honda Jazz aracımın deposunu doldurmak istedim. Daha benzin u...
    Devamı
    [ 10 Ekim 2011 ]
    silencebeach

FULL AKARYAKIT Yakıttan Dolayı Aracımın Turbosu Arızalandı! En son 29 Eylül 2011 tarihinde aracımın deposunu Yenibosna Full Akaryakıt istasyonunda doldurdum. Ha...
    Devamı
    [ 8 Ekim 2011 ]
    epayza

FULL AKARYAKIT Telefonuma Durmadan Kampanya SMS'si Geliyor! Bu firmadan anlamsız şekilde sms alıyorum. Başka bir araç plakası verilerek yollanan mesajlar rahat...
    Devamı
    [ 3 Ekim 2011 ]
    Lawyer35

FULL AKARYAKIT Aldığım Yakıttan Memnun Değilim! Uzun zamandır sadece full'den yakıt almaktayım. Önceleri gaza sadece dokunmak yeterken şi...
    Devamı
    [ 28 Eylül 2011 ]
    LOTUS96

FULL AKARYAKIT Garanti Kartı İçin Kilometrem Yetersizmiş! Uzun süredir yakıtlarımı Full Kurtköy Pendik İstasyonundan almaktayım. Yaklaşık her hafta depoyu tam...
    Devamı
    [ 28 Eylül 2011 ]
    dilekondercelik

FULL AKARYAKIT Kartım Sistemde Görünmüyor! 8 Eylül 2011 tarihinde Beylikdüzü/Beykent full istasyonuna ticari kart için aracın ruhsat fotokopisi...
    Devamı
    [ 28 Eylül 2011 ]
    hakandündar
    FULL AKARYAKIT Aracımı Bozdu! Yolda kaldım akşama kadar ustayla uğraştım en sonuna benzinden olduğunu söyledi. Depodan çıkan ...
    Devamı
    [ 23 Eylül 2011 ]
    muratrs
    FULL AKARYAKIT Gazla Araba Tekliyor! Gaz aldıktan hemen sonra araba gaz yememeye ve tekleyip sallamaya başladı. Depoyu fullediğimdendir d...
    Devamı
    [ 22 Eylül 2011 ]
    _rumuz_

FULL AKARYAKIT Eşimden Farklı, Benden Farklı Ücret Aldılar! 15 Eylül 2011'de Full Akaryakıt istasyonlarının Kartal E-5 yolu şubesinden benzin aldım. Eşim başka ...
    Devamı
    [ 21 Eylül 2011 ]
    tubbisko
    FULL AKARYAKIT Benzin Yerine Mazotla Fullediler Motorum Bozuldu! Ben her zamanki gibi haremdeki Full istasyonundan 102 TL'lik benzin alarak depoyu doldurdum ve yola ...
    Devamı
    [ 21 Eylül 2011 ]
    Dr Kaan
    FULL AKARYAKIT Konuyla İlgili Bilgi İstiyorum! 17 Eylül 2011 tarihinde saat 14:01'de 34 BC **** plakalı aracımla kağıthane kuran petrol ürün sanayi...
    Devamı
    [ 20 Eylül 2011 ]
    serdarcasio
    FULL AKARYAKIT Personelden Şikayetçiyim! 16 Eylül 2011 saat 21:41'de Şişli şubenizden yakıtımı alıp, aracımı yıkattım. Daha sonra kurulamak i...
    Devamı
    [ 19 Eylül 2011 ]
    ozkanocal
    FULL AKARYAKIT Aldığım Gazla Daha Az Yol Yaptım! Makul fiyatlarından ötürü Full Akaryakıt İstasyonlarından akaryakıt ve otogaz aldım a...
    Devamı
    [ 19 Eylül 2011 ]
    huseyinyercok

FULL AKARYAKIT Beykent İstasyon Müdürü Bağırdı ve Kovdu! 14 Eylül Çarşamba 2011 akşamı saat 22:30 sularında Beylikdüzü Beykent istasyonuna gittim ve 325.00 T...
    Devamı
    [ 16 Eylül 2011 ]
    sefalkas
    FULL AKARYAKIT Her Gittiğimde Fiş Vermeden " Fiş Lazım Mı?" Diye Soruyorlar! Ankara Kazım Karabekir'deki Full istasyonundan devamlı akaryakıt almaktayım. Fiyat ve akaryakıt konu...
    Devamı
    [ 29 Ağustos 2011 ]
    salovola
    FULL AKARYAKIT Ustam, Arabayı Benzinin Bozduğunu Söyledi! 1 ay önce aracımda sabahları çalışırken bir zorlanma başladı. Öksürerek sarsılarak çalışır oldu oysa...
    Devamı
    [ 27 Ağustos 2011 ]
    leventakagündüz
    FULL AKARYAKIT Bidona Mazot Koymadılar! 11 Ağustos 2011 tarihinde açılış yapılan Gemlik Full akaryakıt şubesinde açılış gü...
    Devamı
    [ 25 Ağustos 2011 ]
    seuy
    FULL AKARYAKIT Yakıt Aracıma Zarar Verdi! Ben her zaman Full 'den akaryakıt alırdım , geçen hafta dikkat ettim aracımı çalıştırırken siya...

arkadaşlar yukarda şikayetvar.com dan okuyunca bir daha kesinle fulldan almamaya karar verdim sizde fullden yakıt alırken 1 kere daha düşünün derim

2. Bu mesajı için 3 kişi Misafir047'ye teşekkür etti: