Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Full yakıt asla!!!

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atalarımız bir söz söylemiş ya ne kadarda doğru demişler deveye diken insana...

gidin abicim depo başı aynı akaryakıta 15 tl fazla verin diğer markalardan alın siz ))

ortada ucuz et falan yok adamlar kendi istasyonlarını işletiyor ve tüpraştan %8 indirimli olarak peşin alıyorlar, ayrıca dandik olsa denetimlerde bu çıkmaz mı sanıyorsunuz siz.

bütün petrol şirketleri full ile uğraşıyor ekmeklerine kan doğrandı bu tür sitelerde günde onbinlerce şikayet görsem şaşırmam.

bir depoda şu ladar yakmıştım ordan aldım bu kadar yaktım geçin bunları havanın birkaç derece soğuması bile sizin kullanımınızın en ufak farkı bile bir depoda onlarca km fark yaratır arkadaşlar. Kimsenin oyununa glmeyin alın teriniz ile kazandığınız paraları çöpe atmayın!
    uğur dandik olupta denetimde sorun yaşamayan o kadar çok istasyon var ki bizim müdür yard. opetten aldı 2 km sonra araba zınk diye durdu 33 milyar masraf çıktı düşün yani opet gibiköklü bir istasyon 2 .cisi mogaz babam arabaya ordan lpg alırdı hep babamda hep diyordu bu yakıtta gariplik vardı diyordu meğer adamlar hava basıyormuş ayrıca ustada şahit oldu beraber aldılar ee hani nerde denetim

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

3 kuruş tasarruf etmek için 5 kuruşluk motor masrafına girmeyin arkadaşlar.....burası Türkiye...yine diyorum,en pahalı kim satıyorsa gidin ondan alın....hastane gibi temiz istasyon seçin...bir istasyonun kalitesi gece 12 den sonra çalıştırdığı personelinin fazlalığından da anlaşılır...istasyonda pompacı 1 kişi ise kaç.

Feyyaz Yavuz
    FeyyazYavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10
    Edilen teşekkür: 218

bende 5-6 aydır fullden alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. daha az km yaptığı söyleniyor ama bende hiç fark etmedi.

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

.
    Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Misafir047

Siz ne sıklıkla yakıt salıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir senede 2 özel aracımda toplam 150bin km yi devirdim bunu geçin 2 adet ticari aracım var günde bunlara yaklaşık 300-350 tl lik mazot alıyoruz. hem benzinini hem dizel yakıtını hemde lpg sini kullanıyorum, benim araçlarım evlatlarım gibidir araştırmadan etmeden hayatta gram yakıt almam, full de en ufak bir sorun yaşamadım aldığım en verimli en temiz yakıtları fullden aldım en temiz katkısız performansı yuksek lpg yide fullde buldum.
    1-2 yıl sonra görüşürüz demedi deme

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Siz ne sıklıkla yakıt salıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir senede 2 özel aracımda toplam 150bin km yi devirdim bunu geçin 2 adet ticari aracım var günde bunlara yaklaşık 300-350 tl lik mazot alıyoruz. hem benzinini hem dizel yakıtını hemde lpg sini kullanıyorum, benim araçlarım evlatlarım gibidir araştırmadan etmeden hayatta gram yakıt almam, full de en ufak bir sorun yaşamadım aldığım en verimli en temiz yakıtları fullden aldım en temiz katkısız performansı yuksek lpg yide fullde buldum.
    uğur kusura bakma ama ozaman senin performans beklentin gercekten alt seviyelerdeymiş..son yazdığın cümlede sadece performans olayına cevap verdim diğer yazdığın kriterlerin full de olması ne yazikki imkansiz.bu arada ailemde 3 adet taksici var kndi deneyimlerimi biryana bırakıyorum onalrın soyledikleriyle karşılaştırdığımda ise sadece tebessüm ediyorum senin yazdığın şeylere...bırde lutfen dikkat et fulle giren taksicilere ne yoğunlıkta özellikle öğlen saatlerinde devir işlemi için akaryakıt istasyonlarında depoları doldururlar..bizim burdaki full de ne yazıkkı çoğunlukta hususi otomobiller var..taksicilerden eser yok her bindiğim taksiciyede ıhmal etmeden sorarım full petten yakıt aldınızmı dıye hepsi sanki ağzı bir etmiş gibi abi bırak yaa oyle yakıtmı olur der gibi içlerini boşaltıyorlar..aman sende dikkat et sonuçta ekmeğini araç üzerinden ticaret yaparak yıyorsun..ilerine yuklu bir masfar çıkartmamasını diliyorum senin için..ama en yakın zamandada bırakmanı tavsiye ediyorum..

onrky
    1.4 starjet 95hp

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

.
    Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Benzin Shell den LPG yi Aygazdan alıyorum bazı opet mogaz mı milangazmı ne satıyor direk çıkıyorum ne kadar aynı abi farketmez gel deselerde yok. geneldede 1.2 kuruş ucuza alıyorum kafa rahat. Full ün 97 sinde çekiş bariz düştü valf sesleri duydum şık şık. Hadi fazla yakmasınıda 97 oluşuna bağlıyorum sözde yanıcılığına. Ucuz olmazı cezbediyor fakat :/ tırışka.

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Full den gelip depomdan tam 4litre yakıt çektiler 4 adet şişeye doldurup bir tanesini bana verdiler birde 3 adet form doldurup kopyalarını da bana verdiler. Test sonuçları geldiğinde benimle paylaşacaklar ancak hiçbir şeyi kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum. Sonuçta dizel akaryakıt için belirli normlar var bu normlarda zaten tüpraşın rafineri çıkışında mevcut diğer katmış oldukları katkılar vs. sadece biraz daha iyi hale getirmek için yapılıyor. Fiat servisi aracın yakıt güvence sistemini kullansaydım eğer yakıt ile ilgili ortaya çıkan sorunlar için yakıt testi falan yapılmadığını enjeksiyonları bosch servisine kontrol için gönderdiklerinde eğer yakıt kaynaklı diye rapor gelirse ve araç garanti dahilinde yakıt güvence sistemini kullanıyorsa direk değişimini yaptıklarını ve müşteriyi mağdur etmemeye çalıştıklarını söyledi. Ancak yakıtı başka bir firmadan aldığımız zaman yakıt testi vs. istendiğini ve sorun yine yakıt kaynaklı olursa yakıt firmasından talep edebileceğimi fakat bütün yakıt firmaları belirli normları karşıladığından müşterinin ortada kaldığını söylediler.

Kısacası şuan için kafamda full garanti bi işe yaramayacak diye bir düşünce oluştu ve yakıtımı yeniden opetten almaya karar verdim rapor sonuçları geldiğinde diğer bilgileride sizler ile paylaşacağım.

Saygılarımla.

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

.
    Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

oğuz kaya
    okaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

senelerin şöförü dayım bana hep opeti tavsiye ediyordu bende opetten aldım 3-4 ay dayımın araba arıza yapınca tamirci arızayı bulmak için çok uğraştı sonunda yakıttan olduğunu anladı opete gitti ama havayı aldı arabasıda lada vega 250 tl masraf çıktı.bende opeti artık yükseklerde göremiyorum.istasyonların hepsi aynı müşterilerin hepsine aynı davranmıyorlar bazılarına iyi davranıp bu hizmetin piyasaya dağılmasını bekliyorlar.banka gibi mesela para yatırırken ceket düğmelerini iliklerler çayların biri gider biri gelir parayı çekmek isterseniz ceketi çıkarırlar sıkıntıdan.yakıt alırken hizmet güzel ama sorun çıkınca birsürü lakırtı.arıza konusuna gelince birgün opetten yakıt almaya gittim 20 dk.sonra dediler istasyona yakıt yeni gelmiş depoları doldurunca biraz beklemek gerekiyormuş çünkü depoların dibinde biriken pislikler ayağa kalkınca dibe çökmelerini bekliyorlar durulduktan sonra dolduracaklar.acaba depolarımıza bu pisliklerden ne kadar dolduruyorlar tankerciyle görüştüm dolum yaparlarken başlarında bekledim sonra almadan gittim.demekki depoların içi resmen çamur araçları ne yapar düşünün.yakıtları güzel ama depoları pis.
    Konu okaya tarafından (21/11/2011 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.

12. 21/11/2011, 13:06

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

.
    Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.

ersan akdemir
    ersan16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 17

FULL garanti kapsamında girip girmediğimi öğrenmek için full müşteri hizmetlerini arayıp sormak istedim. telesekreterin söyledikleri doğrultusunda kodlama yapmama rağmen düşmedi. bende internet sitesinden iletişim kısmından forum doldurup yolladım.
    yaklaşık 15 dk sonra cep telefonundan arandım ve sorduğum soruların cevabını aldım. çağrı merkezi ile ilgili de problemin kendilerinden olup olmadığını araştıracaklarını söylediler. yakıtları bazı arkadaşlara göre şaibeli ama hizmetlerinden oldukça memnunum.
    1 aralık da tekrardan depoyu full akaryakıtta fulleyip full garanti sistemine giriş yapıp, ikinci kez şehir için full depo testi yaptıktan sonra 1 kezde opetten depo doldurup deneme yapacağım. değişen hava şartlarını göz önüne alıp 40 km ya kadar farkı göz ardı edeceğim.
    yol bilgisayarı verilerinden hiç bir farklılık yok.( ağırlıklıklı total olmak üzere karışık - full arasında )

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Misafir047

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğr ki bu gibi istasyonların isimleri açıklanırsa çok iyi olur isimleri deşifre olcağı korkusuyla asla bir daha böyle işe kalkışmazlar

Ramazan Erdemir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08

Evet arkadaşlar Fullpet tahlil rapoları geldi sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yakıtla ilgili bir sıkıntı bulunmamakta ancak benim yaptığım yol ve araç çalışmasında değişiklikler olmaya başladı çünkü 3 depodur yakıtımı opetten alıyorum ve sanırım artık başkada bir yerden almayacam.

Birde şöyle bir hesap yaptım son durumuma göre onuda aşağıda bilgilerinize sunarım, sonuç olarak fullpet maddi tasarruf değil aksine maddi ve manevi zarardır...

Ortalama bu zamana kadar yaptığım km. :25.000
    Tam depo ile alınan yol (42lt.) : 735
    Toplam doldurulan depo sayısı : 34,014
    Toplam ödenen ücret : 5.329TL
    Opet kullanmaya devam etseydim.
    Tam depo ile alından yol (42lt.) : 805
    Toplam doldurulan depo sayısı : 31,056
    Toplam ödenen ücret : 5.021TL
    Aradaki fark : 308TL

Misafir047

yani belli zaten dediğin gibi maddi zarar tamamıyla

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

aslında yapılması gereken nedir biliyormusunuz?opetin veya shellin 97 oktan benzini ile full petin 97 oktan benzinini karsılaştırıp labrotuar ortamında analız yapılmalıdır.arada ki fark ne olcak merak ediyorum...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Misafir047

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında yapılması gereken nedir biliyormusunuz?opetin veya shellin 97 oktan benzini ile full petin 97 oktan benzinini karsılaştırıp labrotuar ortamında analız yapılmalıdır.arada ki fark ne olcak merak ediyorum...
    evet bence çok iyi olur

Ramazan Erdemir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08

Bu tarz bir işlem için ne yazık ki normal bir laboratuvar yapmıyor raporlarda geçen kuruluş yapıyor bu işlemi ancak sanırım 800TL gibi bir ücreti var.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon