Full de kaynaklı yakıt sıkıntısını bende yaşayanlardanım aracıma 40binde sonra fullden yakıt almaya başladım 40bin bakımında aracın enjektörleri yakıt sistemi falanda kontrol edilmişti sorunsuzdu ancak 50bin bakımında kontrol ettiklerinde 2numaralı enjektörün zamanlamasımı hassasiyetimi ne diğer 3 enjektörden çok farklıydı ve zaten araçta çekmeme gürültülü çalışma vb. sıkıntılar yaşamaya başlamıştım. Yetkili servis yakıt kaynaklı olabileceğini kullandığım yakıtı güvenilir yerden almam Fullden almamam konusunda uyarıldım.

Full garanti kartı için aradım tuvden yetkili yarın gelip serviste aracımdan yakıt alıp tahlil ettireceğini söyledi ama eminimki yakıt değerleri ile ilgili bir sorun çıkmayacak serviste aynı şeyi söyledi zaten, "gelecekler yakıtdan örnek alacaklar ondan sonra size bizim yakıtımız belirtilen değerler içinde bizden kaynaklı bir sıkıntınız yok diyecekler" dedi sonuçta yakıt kaynaklı sorundan hep kullanıcılar ortada kalıyor anladığımız ve yapacak birşeyde yok gibi görünüyor. Depomda 50TL full yakıt var belki 30-35TL kalmıştır yarından sonra asla ama asla fullden yakıt almayacağım yine Opetten yada Petrol Ofisinden doldurmaya devam edeceğim.