@ kara kız

doğru söylüyorsundur arkadaşım ama hızlı karar vermiş de olabilirsin bunu söylüyorum bende. ben arabadan çok iyi anlayan usta bir şoför değilim fakat yol bilgisayarı verisi üzerinden takip ediyorum. full diğerleriyle hiç fark ettirmedi hatta daha da düştü ama kullanımla alakalı diye düşünüyorum. çekiş, performans , ses problemi ise yaşamadığımı düşünüyorum ama kısıtlı araç bilgimle.

840 km yol konusunda ise

(((eskişehir-antalya-kemer- +kemer şehir içi kullanımı + antalya şehir içi kullanımı - antalya bursa dönüş - - karma yakıt tüketimi( ağırlık şehirler arası) 5,3 lt. burdaki yakıt bp dendi ( dönüşte afyon girişinde ise po'dan takviye etmiştim depoyu) full le hiç alakası yok.
bir depo ile 840 km yol yaptı.))) kemer merkezde 4 gün , antalya merkezde 4 gün konaklama yaptım. - kemer merkez, düden, manavgat, konyaaltı, antalya şehir merkezi trafiği ve yeni ehliyet alan ablama da 45 dk kadar önce bir okul içerisinde sonra mahalle arasında sürüş dersi verdim.- onun için karma tüketim ağırlık olarak şehirler arası diye belirttim. bi sonraki sırf şehirler arası yolculuğumda daha farklı değerler ( 4,8 lt) elde ettim zaten.