Aslında benimde aklıma ilk gelen yağdan kaynaklanabilecek bir problem olduğu, ama iki ustada sanki sözleşmişler gibi aynı şeyi söyledi kaputu bile açmadan yada herhangi bir kontrol yapmadan, hatta bi tanesi ruhsatı alıp fiyat soralım dedi, 10 dakka sonra arabamın otomatik mi manuel mi olduğuna bakmaya geldi demek istediğim çok sık karşılaştıkları bir problem olduğu aşikar. Bu benim 3. arabam ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım, kaldıki halatların değişmesi ne kadar gerekli çünkü araba az biraz ısınınca donma olayı tamamen kayboluyo, vites değişiminde ne bir ses bir güçlük hiç bir şey kalmıyo. Böyle olunca da tek aklıma gelen belli bir düşük sıcaklıktan sonra yağın özelliğini kaybetmesi. Ustaya yağla ilgili bir problem olmaz mı dediğimde de yok yok halattan dedi. Yetkili servis dışında başka bir ustaya götürmeyi planlıyorum. Aracımın garantisi bitmiş bile olsa aracım henüz 32.000 de ve bu kadar az bir km de şanzıman gibi bir aksamda mekanik arıza veriyor olması güvenilirlik açısından çok endişe verici