En güzel ve kolay yolu sprey içine 90 derece kolonya sıkıp biraz bekledikten sonra silin. Alkol buzu eritecektir. Birde Henkel'in ürettiği clin buğu çözücülü cam temizleyici var. Onunda etkisini görürsünüz.
sabah donan camlar ıcın neler yapıyosunuz??kalın buz tabakasını nasıl halledıyosunuz?
tesekkurler...
En güzel ve kolay yolu sprey içine 90 derece kolonya sıkıp biraz bekledikten sonra silin. Alkol buzu eritecektir. Birde Henkel'in ürettiği clin buğu çözücülü cam temizleyici var. Onunda etkisini görürsünüz.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Klima kisa surede cozer buzu.
kolonya yada elma
TSİ Jetta.
Gecen sene aynı konuları konusmustuk.
Coskun abı yarım elma ıle cozum elde edecebılecegımızı onermıstı,kolonya kullanımında ıse zamanla cama zarar verecegını soylemıstı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
elmayı nasıl kullancaz cama?
![]()
Benim klima hemen çözüyor ama tabii buralar o kadar soğuk olmuyordur.
elmayı ortadan ikiye kesin, elmanın iç tarafını cama sürün çözecektir.
kalorifer işe yaramaz motor ısınana kadar çünkü arkadaş dıştan olan buza çözüm arıyor.
dogrudur can ben dıstan buza cozum arıyodum yarın sabah denıcem.buralarda hava sabahları -5 ı goruyo su andaınsallah az kaldı bende oralara gelınce klımayla halledecem bu sorunu
![]()
cam üzerine karton güneşliklerden koyun. en basit ve etkili yolu. tabi akşam almazlarsa![]()
akşam uyurken 2.5 litrelik suyu odada bırakın ertesi gün cama dökün hiçbirşey kalmaz..yani oda sıcaklığındaki suyu sabah cama dökeceksiniz başka birşeye gerek kalmaz..
Denemek lazım![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kolonya camda yansıma yapıyor ilerde...elma denemek lazım![]()
Keyif BMW'Dir...
ben mahalledeki eczaneden her hafta saf etil alkol alıyorum 1.5 lt, onu cam suyu haznesine döküp 2 lt su döküyorum. sabah cam suyunu sıktımmı buz çözülüyor...
tayfun herhalde istanbulda fazla kış görmediğin için böyle düşünüyorsun
doğu ve iç anadoluda sabahtan öğlene kadar hava eksi derecede oluyor
sen o sıcaklıkta oda socaklığındaki suyu döksen dahi buz çözülüyor fakat dakika bille geçmeden camdaki su yine donuyor
cama su dökmek çözüm değil bunun tek çaresi alkol veya elma dır başka türlü buzşanmanın önüne geçmek imkansız
heşe hele erzurum sivas kars gibi yerlerde işerken insanın çişi donuyor
oda sıcaklığındaki su daha dışarı çıkardığında buz olur
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
coşkuncum van da 3 sene kaldım bilmiyorsun sanırım tükürüğüm bile donuyordumegane coupe aracım vardı eksi 40 ı kendi ellerimle ölçüyordum ve bu yöntemle camdaki buzu çözüyordum..kaldı ki edirne soğunu bilen bilir 4 sene de orda kaldım lada samara aracım vardı yine bu yöntemle buzu çözüyordum...o suyu döktükten sonra elinde kuru bir bezle silersen hiçbir sorun kalmaz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri