icinde oldugumu sen soylemeden bılıorum zaten...sendede hayat dersı bekleyen yok be abi...5 yas buyuklukle nasıl olupta hayat dersı verıorsun hayret..
Printable View
icinde oldugumu sen soylemeden bılıorum zaten...sendede hayat dersı bekleyen yok be abi...5 yas buyuklukle nasıl olupta hayat dersı verıorsun hayret..
Umut msjlar buraya kadar topice konu alakasız msj yazarsan msjların silinip 7 gün ceza alacaksın .
Arkadaşlar fener topicini istemeden istila ettiğimizden dolayı kusura bakmayın topic yeniden başka konulara kaymadan sizlerindir çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :)
*************1151***********
----- 1153 -----
:P:w00t2000:Arkadaslar herkesi Beşiktaş macında David'in attığı gole sahip çıkmaya çağırıyorum..:P:w00t2000:
ANTUDAN...
Buz gibi golümüzü iptal ettiler!!
Alex´in verdiği pasla dar açıdan muhteşem bir kafa golü atan Deivid´in golünü iptal edilerek Fenerbahçe´nin buz gibi golünü yenmiştir..
1- Bir defa Deivid´in sırtı yan hakeme dönüktü. Ofsayt bayrağının kalktığını görmemişti.
2- Benim oturduğum yerden Deivid ofsaytta gibi gözükmüyor.
3- Top her halükarda kaleye girdi. Ondan önce ofsayt bayrağının kaldırılması yada hakemin düdük çalması bu golün atıldığı gerçeğini değiştirmez. Top kaleye girdi mi girmedi mi? Girdi. Gol o zaman! :) :) :D
postları sayarak ilerleyince umut un ki 1160 oluyo ona göre dewam ediyorum...
1163
edit: araya postlar bile girmiş ne diyim telekom ben sana...
hade ya...
bakarsın abi bizim kimi zamn yaptıımız gibi 2. yarıda 3-2 alırlar... :)
1165
@Goldumut
Verdiğin linklere dikkat et,abuk subuk görüntü linklerinin forumumuzda işi yok.
FArkında olmadan abuk subuk insanların amacına hizmet ediyor durumuna düşme...
en azından fenerbahçeden güzel bi haber var beşiktaşın durumu yalan yok üzdü beni de...
1168
en sonunda girebildim siteye
1169
biz facia yaşadık inş siz kazanırda üst tura cıkarsınız arkadaslar
top yuvarlaktır iyi kordine olan iyi oynayan kazansın derim
spor centilmenlerin oyunudur
1171
saolasın buğra kardeş size de çok büyük geçmiş olsun...
1172
nerde fenerliler hadiyin bakalım
1173
sanırım bi ikimiz kaldık abi belki birazdan atilla abi de katılır uyumadıysa... :)
uyuduysa da zaten sabah ilk o gelir... :)
1174
Beşiktaş a dağıldım yavv :(
1175
yalan yok ben de...
paf takımla çıksalar yemezlerdi o kadar...
1176
1178..
Valla ben şimdiden heyecanlandım.. Akşam bir an önce olsun..
1179
akşamı bende heyecanla beklemeye başladım :) yenlız hakemden yana çekincelerim var daha önce yönettiği Leverkusen ve Shalke maçlarında 2 kırmızı kart göstermişti ayrıca yan hakemlerden biriside Hollandadanmış zannedersem, eğer hakem dürüst bir maç yönetirse çekinecek hiç bir şey yok biz bu psv yi kadıköyde daha önce 3-0 hezimete uğratmıştık yine aynısı olur.
Bu arada dün akşam Beşiktaş bizi çok üzdü :(
1180....1-0 olsun bizim olsun...
1181....fener bu macı alır hemde 2 farkla dıyorum ben.gunaydınlar...
bjk buyuk gecmıs olsun.:(