1253
Atilla abi fotoğraf bekliyoruz :)
Printable View
1253
Atilla abi fotoğraf bekliyoruz :)
---1252---
Yok böyle bir maç.. 3 gölüde biz attık :)
Atilla Abinin herkese selamı var. Maç başlamadan önce araıd sağolsun. Tıklık tıklım dolu burası ayakta duracak yer bile yok dedi. SAğolsun süper yüreğime su serpti. Böyle bir zafere tanıklık etmeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı..
Atilla abi seyretti artık bizim yerimize. Forografları göreceğiz inşallah..
Maçtan sonrada ben aradım zaferimiz kutladık...
HER ZAMAN HER YERDE NE BÜYÜK FENER....
bu arada müneccim Murat'da sevgilerimi gönderiyorum. Müslüm ve Muratla beraber seyrettik macı ve adam ilk 15 dakikada gol yiyecez dedik 13. dakikada yedik. 65'e kadar gol atarız dedi 63'de attık.. Korktum valla...
Ben maçtan önce imzamda söylemiştim. Bunu herkes gördü....
1251 celsi de mazide kaldı :D
1249
Tebrik ediyorum ;)
vee itiraf ediyorum...:D özellikle 2. yarıda yerimde oturamadım... kartların konuşmadığı, seviyeli ve heyecanlı bir maçtı...8 Nisan da da aynı başarı olur umarım...:thumbs_up2:
-- 1248 --
Herkese günaydınlar olsun, Anderleth, İnter,PSv,CSKA,Sevilla vee son kurban Chelsea sırada kim var acaba :) Fenerbahçemiz Türkiyeye bir sevinç daha yaşattı takımımızla ne kadar övünsek azdır 70.000.000'un sempatisini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz inşallah rövanştada iyi bir skor alır yarı finale ve hatta yolun en başında hayal ettiğimiz gibi Moskovaya finale uzanırız.
Dün akşam taraftarımızın şovu muhteşemdi tam bir 12 numara olduklarını bir kez daha gösterdiler hele "THE RİSİNG SUN OVER EUROPE" (AVRUPA ÜZERİNDE YÜKSELEN GÜNEŞ) yazısı ve tribün gösterisi muhteşemdi, stadda olup bu gösteriyi canlı seyretmeyi çok isterdim o bakımdan Atilla abi çok şanslısın senin fotolarıda merakla bekliyoruz..
Who Is Next??????????1247
1246
Arsenal geçiyor içimden ama ilk maç 1-1 bitmiş bu durumda rpol daha şanslı görünüyor, biz hele bi turu geçelimde ondan sonra rakibi düşünürüz, aslında rpol çıkarsada fena olmaz hani bjk nin 8 lik intikamınıda alırız böylece onların acılarını biraz olsun dindirmiş oluruz.
Bu arada HIncal Uluç Fenerbahçe turu geçerse kafamı keserim demişti acaba turu geçersek Hıncal napıcak :) bence turu geçersek yönetim hemen harekete geçmeli Bikini giymiş A.Çakar ve Giyotine kellesini uzatmış Hıncal bebekleri piyasaya sürmeli kapış kapış gider valla :)
1245.......
kadir abı cok haklısın.neden bızım spor yazarlarımız hep buyuk konusup futbolda her ıhtımalın olucagını dusunmuyorlar..agızlarına gelenı soyluyorlar..
sonucta onlar ıcın husran oluyor:)
2. golde sevınemedım bıle o kadar sasırdımkı o topu tam 90 a gıtmesıne oyle dona kaldım gozlerım doldu sadece....
-- 1244 --
Deividin o 2.golü yok mu o ne muhteşem bir goldü öyle son zamanlarda hiç bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum çimler bile ağladı be Guducini ne yapsın :) golde bizim apartmanı inlettim valla Devid hiç gerilmeden ne müthiş vurdu öyle tam jeneriklik bir goldü Avrupa daha uzun bir süre Devidin attığı bu golleri konuşacak, bu sezon gol kralı ve asist kralıda bizden çıkacak galiba, kupada bize gelirse yemede yanında yat artık :)
-- 1243 --
Kasımpaşa Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenerek, tur için avantaj yakalayan Fenerbahçe'yi kutladı.
Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinden, ''Kahramanlarımızla gurur duyuyoruz'' başlığıyla yapılan açıklamada, özetle şu görüşlere yer verildi:
''İnandılar... Azmettiler... Çalıştılar... Ve üzerlerine düşenleri yaptılar... Onlar kim mi? Yaşanılası cumhuriyetimizi, tutkulu rüzgarı ile sürüklendiğimiz Türk futbolunu, dalgalanan Türk Bayrağı'nı ve Türk'ün gücünü spor dalında Avrupa vitrinine alınlarının teriyle yansıtan ve azmi ile rakiplerine meydan okuyan Türkiye'nin kahramanları...
Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, koca bir ülkeyi sevince boğan, eğilmeyen başımızı bir kere daha arşa değdirmeye layık gören, ligimizin kardeş takımlarından Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başta değerli başkanı Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere tüm teknik kadrosuna, isimlerinden ziyade kahramanlarımıza verdikleri hizmet ve destek ile başarılarda büyük rol oynayan Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanları ile 12. adam olan değerli Fenerbahçe taraftarına, Türkiyemize yaşattıkları bir gurur klasiği adına sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyor, bizleri sevince alıştıran evlatlarımızın hepsini alınlarından öpüyoruz.''
Kasımpaşaya bravo :X:X gözlerim doldu valla
1242....
gercekten kasımpasaya bravo....darısı chelsea yi karsılamaya gıden kendını bılmez 6Slilere...
1241...
Eh artık bu sonuçtan sonra Ahmet Çakarı bikini kesmez, tanga giyer... :)
Kalpleri Fetheden Renkleeeerrrrrrr.....
1240
gazetede gördüm süper olmuş
Alex Açar
Deivid Çakar
Bikini giy
Ahmet Çakar
1238
hayırlı akşamlar
Her şey iyi güzelde başkanınız Aziz Yıldırım bey yine Galatasaray'ın 2000 senesinde kazandığı kupalara tesadüf demiş..Hiç anlamıyorum o zamanlar biz formdaydık avrupada şimdide siz formdasınız hiç bir Galatasaraylıda tesadüf demiyor belki hepimiz özeniyoruz zamanında Fenerbahçelilerin bize özendikleri gibi ama başarıları karalamıyoruz tebrik ediyoruz..Tarih tekerrür ederde umarım Fenerbahçe bizim gibi finale kalır,Tarih tekerrür etmezde umarım Aziz Bey geçen sefer tesadüf dediğinde takımı 5 yemişti bu sefer aynı şey olmaz...
1236
En buyuk Chelsea Belediye Spor baska buyuk yok arkadaslar:)
bu cumlede bıle abartılı yazıp hala ''sıze agır cumleler kullanırdım''dıyorsunuz.
benım laflarım sonuna kadar karsılamaya gıden ve chelsea forması gıyenlere.
kendını bılmezlere,millet olma ruhun kaybetmıs densızlere...
eger karsılamaya gıdenlere yada forma gıyenlere destek veren varsa lafım onlarada!!!
1235
4 yıl ustuste sampıyon olup uefa sampıyonu olmak tesaduf olamaz!FB li olarak hıc bır zmn gs nın avrupadakı basarısını gormezden gelemeyız...ınsanın kendını kandırmasından baska bır sey olamaz..hıc bırsey tesaduf olamaz!
var ol FENERBAHÇEM