1189
eeee kadir abi renkdaslar olucak o kadar...gs ile kayserı macını hatırlayalım kayserı gs nın kaelesın bır kere olsun gıtmedı mahalle macı gıbıydı valla:)
Printable View
1189
eeee kadir abi renkdaslar olucak o kadar...gs ile kayserı macını hatırlayalım kayserı gs nın kaelesın bır kere olsun gıtmedı mahalle macı gıbıydı valla:)
birazda başka spor dallarından konuşsak ;)
basketbol mesela...
buakşam fenerbahçe - ttnet beykoz maçı var.. önceki maçı 58-77 fenerbahçe almıştı diye hatırlıyorum.. :)
1188
iyi hos herada bırde bızım forumdakı sayı kuralını uysan tam super olucak:O)
1187
öğrenir yavaş yavaş
1186
TTnet Beykoz maçı bitti 81-77 kazandık. Bu haftaya da iyi başladık inşallah başta Futbol olmak üzere diğer branşlardada geçen hafta gibi başarılı bir hafta geçiririz, ayrıca Avrupa Ettu Cup finalinde Masa Tenisi erkek takımımız Fransız rakibine 3-0 yenilerek Avrupa 2. oldu.
1184.......
Otobüsü taşladılar
Beşiktaş taraftarı, maç sonrasında Ümraniye’ye gitti, burada futbolculara tepki gösterdi. Takım otobüsü, tesislerin önünde yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun sözlü ve taşlı saldırısına uğradı. Gruptan bir kişinin attığı taş, otobüsün bir camının kırılmasına neden oldu. Tesislerin önünde önlem alan jandarma ve takıma eşlik eden polisler olaylara hemen müdahale etti.
ya bu işler FB-bjk macında chelsea formasını gıymekle olmuyor beyler:)
1183
Ben maçı seyrettim akşam hakem yine felaketti 3 penaltı birde gollerini vermedi dermişim :D:D ama yok yok o takımda ruh yok, yine yenildiler 4 haftada 3 mağlubiyet, bu iş hızlı giden at hikayesine döndü liderlik sevincini bile 2 hafta yaşayabildiler vah vah bjk bu hallere düşecek takımda değildi ama nerde yanlış yaptılar acaba :)
1182...
kalitesiz topcularla bu ısler olmaz ılk once defansı saglama alıcaksın ama bjk ne yaptı sankı barcelona gıbı 4 forvet oynadı ve gollerı yedı...bır deyımle cın olamadan adam carptı.barcelona gıbı derken onların dunyanın en ıyı defans oyuncuları var ama bjk ıbolar zanlar mercımekler var:)
BUYUK FENERBAHCE ne yapıyor tek forvet cunku ısı bılıyor..ılk once yemıceksınkı atasın:)
neyse bjk şampiyonluk hayalleri baska baharlara bız onumuze bakalım umarım bu zor deplasmanda galıp gelırız ve lıderlıgımızı surdururuz..
-- 1181 --
İçimden GS bu akşam puan kaybedicek gibi geliyor, inşallah Trabzon GS yi yenicek gerçi pek şansları tutmuyor GS ye ama yinede Yattaradan bir gol bekliyorum açıkçası.
Bizim Ankara maçıysa kesinlikle kolay maç değil zor bir maç olucak hele G.S bu akşam puan kaybederse bizimde puan kaybetme olasılığımız yüksek bence.
1180.....
ben trabzonun gs ye zorluk cıkarıcagını zannetmıyorum.nasıl oluyorsa tum takımlar FB ye gelınce gurur onur meselesı yapıyorlar:)
1178.....
Ilk Yari Golzuz Bitti Inslh Ikinci Yarida Boyle Biter....
1176....inslhhh!!!:)
1174
hayırlı pazarlar
inşallah dediğin gibi olur atilla
Geçmiş olsun efem,ilahi adalet bu olsa gerek...
1170........
şampiyon FENERBAHÇE!
www.antu.com...
-- 1169 --
Valla açıkçası ben artık şampiyonluğa karamsar bakıyorum, Gol 90+4 ün 40 sn.gelmiş filan fasa fiso Fenerbahçe gibi bir takım nasıl olurda bu kadar vurdumduymaz top oynar akıl alır gibi değil, maçın son anlarında hakeme saati işaret ediceklerine, rakibi hafife alıp maçı rolantide oynayacaklarına o penaltıyıda daha oyuna ısınmamış Kezmana attırıcaklarına adam gibi top oynasalardı güle oynaya yolumuza devam ediyor olucaktık ben bu beraberliği bu sezon çoğu lig maçındaki gibi tamamen kendilerini dev aynasında görmelerine bağlıyorum maçı nasıl olsa kazanırız havasındalar hep, aynı özgüven Chelsea maçındada vardı dün akşamda ama aldılar havayı bundan sonra şampiyon olsak ne yazar adamda hiç şampiyonluk iştahı bırakmadılar.
İnşallah bu maç hepsine ders olurda akıllarını başlarına toplarlar aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum bu camia bir kez daha son maçta şampiyonluğu kaçırmayı kaldıramaz.
-- 1167 --
Atilla abi o maçı kazanmaktan başka çareleri yok, valla bazen gs ye imreniyorum o kadro ile başlarında hoca olmamasna ve onca sıkıntıya rağmen hala şampiyonluğun en büyük adayılar bizim yıldızlarla dolu kadromuz ise ahlar vahlarla ilerliyor canları isterse oynuyorlar istemezse yatıyolar açıkçası bu vurdumduymaz futbol beni çok sıkmaya başladı.
İngiltere ligi maçlarını eminim sende seyrediyorsundur, ben elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum M.United, Arsenal Chelsea,rpol yada sıradan takımın maçını dahi izlerken keyif alıyorsun hiç bir futbolcu ben yıldızım havasında top oynamıyor ve herkes haddini bilerek oynuyor ama bizde bizdeki futbol anlayışı hala hadi oğlum koçum yenersin edabiyatıyla gidiyor eğer takım o gün havasındaysa oynuyor değilse seyreden milyonları fıtık ediyor bu gidişle seneye ligtv aboneliğimi iade edicem valla.
Başkan Aziz Yıldırım’ın, maç sonrası soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya’ya, “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi
Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı skor Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir hışımla soyunma odasına giderek tepkisi ortaya koydu.
Yıldırım’ın, kaçan penaltı sonrasında son saniye golüyle gelen beraberlik nedeniyle çok sinirlendiği ve soyunma odasında futbolcuları eleştirerek bir hayli sert çıktığı bildirildi.
Yıldırım’ın gazabından, soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya da nasibini aldı. Yıldırım’ın, Özkahya’ya “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi. Hakem Özkahya’nın da yanıt vermeye niyetlendiği ancak daha sonra bundan vazgeçtiği, araya giren güvenlik güçlerinin de Yıldırım’ı sakinleştirdiği ifade edildi. Bu arada federasyon temsilcilerinin Yıldırım’ın sözlerini raporlara yazdığı ve Fenerbahçe başkanına ceza geleceği ifade edildi.
Alıntıdır..
İlahi adalet derken bunu kastetmiştim beyler,buyrunuz okuyunuz..