1153.........
hayal demıyelım hedef ceyrek fınaldi biz başardık onu.
HEP DESTEK TAM DESTEK..!!!!
Printable View
1153.........
hayal demıyelım hedef ceyrek fınaldi biz başardık onu.
HEP DESTEK TAM DESTEK..!!!!
1152,,,
tuna abi sanki barcelona yada real den bahsedermiş gibi ne ceyrekler ne yarı finaller oynadık demişsin..ben dogmamıstım heralde o dedıgın yıllar cunku hıcte ole bısey hatırlamıyorum..o kupayı 1 kere kazandınız tebrıkler devamı NERDE ??????
bız hedef koyduk her sene buyucez,sampıyonlar lıgınde cıtayı yukseltcez,her dalda sampıyonluga oynucaz hersey zamanla oluyo...nitekim avrupa harıc gecen sene her dalda sampıyon olduk...bız suan kaybettık gıbı gozukuo sampıonlugu ama tam tersı olursa yuzunuzu gormeyı cok ısterdım...8jk de sampıonuz dıodu sımdı nerdeler ??
SAYGILAR
HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!
peki arkadaşlar biz bu işleri yapalı 8 sene oldu şampiyonlar liginde çeyrek final oynayalı da 7 sene oldu..eh artık varın siz düşünün aradaki farkı,biz unuttuk o günleri ben daha tüysüz bi velettim,acaba sizin çocuklar görecekmi avrupa da bir kupa,ayrıca sadece uefa değil,2000 senesinde efsane yıllarını yaşayan real madrid in elinden de süper kupayı aldı bu takım aynı sene..8 sene geçti çeyrek final,8 sene sonra yarı final oynasanız,eh toplamda 16 sene sonra final,24 sene sonra kupa..bu hesaplamayıda nası yaptım açıklayayım,siz bizi hep yeniyorsunuz ya bunuda istatistiklere bakıp söylüyorsunuz,buyrun istatistik :)
1150,,,
konu nerelere geldi biz yendikmi bole olmuo cunku hem kendı sahamızda hem deplasmanda yendıgımız ıcın normal karsılanıyor..sımdı yenıldık gene bız bunu yaptık sız naptınız..bu yuzden ılerleyemıyorsunuz ya..hala yerınızde sayıyosunuz...can tebrık ettık ama hala eskılerı anlatmaya devam edıosun.bız bunları zaten bılıoruz...hee maksadın bıze takılmaksa onu anlarım :) ama nolursun eskılerı anlatma bu macı konusalım mesela...hakettınız kazandınız..hanı bı laf vardır onumuzdekı maclara bakıcaz dıye o durumdayız suan hayırlısı artık..
SAYGILAR.
HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!!
1149
g.s bu maçı sonuna kadar haketti şampiyonluğu hakettimi dersiniz bence hayır, F.B ise sezonun en kötü topunu oynadı ve daha öncede dediğim gibi biz şampiyonluğu son derece rahat ve vurdumduymaz top oynadığımız Ankara maçında bıraktık, Sivasın g.s yi yenmesini beklemek ise bundan sonra hayalcilik olur.
Ayrıca maç sonunda Samandıra futbolcularımıza yapılan çirkin saldırıyı yapan ve kendine Fenerbahçe taraftarı diyen taraftar bozuntularını kınıyorum, bu takım değil miydi bu sene bizi Avrupada göğsümüzü kabartan, bu sene şampiyonluk gidebilir olsun seneye yine oluruz ama bu saldırı böyle büyük bir camiaya yakışmadı ben onları taraftar olarak nitelendiremiyorum.
Ve yine kaçan bir şampiyonlukla fırsat bu fırsat deyip Fenerbahçeyi yerin dibine batırmaya çalışanlara rahmetli İSLAM ÇUPİ'nin sözlerini hatırlatmak isterim.
" FENERBAHÇE'nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür, onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! "
1148...............
Helal Sana Kadir Abi!!!
Saaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii
1146...............
En Büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
1144
hayırlı geceler
1142............
Atilla abi gergin bekleyiş suruyor FENER cephesınde bu aksam danaınn kuyrugu kopucakk..herkes cok gergın..
1140.............
futboldA hersey mumkun.kı zaten FENERBAHÇENİN sampiyonlugu ımkansız derecesınde zorda degıl sadece SİVASSPOR'un 6s yi yenmesı gerek.kendı ıcın bızım ıcın adalet icin.
bılıyoruzkı gecen senede SİVAS 6s ile berabere kalıp FENERBAHÇE sampiyonlgunu 2 hafta onceden ılan etmıstı:)
o bazı Galatasaraylı arkadaş benim..fakat yine aynı şey oluyor,horoz erken ötüyor :) Bu arada kimseye horoz dediğim yok yanlış anlaşılmasın,iki tarafta saygısını bozmadan atışıyor bence, horoz lafı sadece bir deyimden alıntı..
1136
az kaldı gelio şampiyonluk:D
1135 insallah:)
1134
sivas-gs 3-3
fb-gb 2-1
bastır sivas :)
1133
siv-gs 3-4
fb-gb 2-1
gidiyo sampiyonluk:(
Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği'nin mağlup ederek şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı
F.Bahçe 3-2 G.Birliği
1332
1330 birdahaki sezona insallah sampiyonuz...
bu sezon FENERBAHÇE icin cok guzel bır sezondu...ve takımıza için yapmamız gereken tek bir sey var oda fotoda.............
1328
Ölümüne FENER her zaman fener.............
1326....
yenı sezona 1 forvet 1 sol bek 1 sag acık lazım ve hatta bırde orta saha